מידע שימושי דופליקטים אוצרים: כבלי החירות ~ אשכול דיונים שאלות השערות וכו׳

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אם רק אפשר להפסיק לדבר על הארי פוטר, יש פה רבים וטובים שלא קראו את הארי פוטר וזה מבלבל לגמרי כל המושגים שאתם דוחפים לפה...😉😉😉

• הוסף לסימניות
השתמשו מתי שהוא בספר במחולל זמן?
הספר לא בבית אשמח עם תקצרו לי את הסוף יותר
בסוף כבר הייתי מעורפלת ומשום מה חלק מהסצנות אני לא זוכרת שקראתי
תודה

• הוסף לסימניות
השתמשו מתי שהוא בספר במחולל זמן?
הספר לא בבית אשמח עם תקצרו לי את הסוף יותר
בסוף כבר הייתי מעורפלת ומשום מה חלק מהסצנות אני לא זוכרת שקראתי
תודה
לא השתמשו, אבל חזרו לעבר עם תיאורים שהזכירו קצת את הקטע מהספר הנ"ל.

• הוסף לסימניות
מישהו קרא את "הארי פוטר והגישה הרציונלית"?
אני חלק, אבל זה לא קשור לכאן. לא מעניין כמו המקורי אבל סבבה.

אחרי שהיא הרגה את דמבלדור על הספר הראשון, השתמשה במחולל זמן בפרקים שאחריו והכניסה חיות פלא בכריכה, נותר רק לקוות שבספר הנוכחי ההורקרוקסים כבר יושמדו...
בעצם, כשאני חושב על זה, ליונה ספיר מתאים יותר לרכז את כל הגרביים של דובי במקום אחד...

ועוד אף אחד לא התייחס פה לנושא הכי מעצבן - דני הוא אייל גלבוע עם עיניים סגולות וכוחות להקפיא יתושים.

• הוסף לסימניות
האם מי שלא קרא את המקור יכול ליהנות ולענות על החידות? או שלא?
כן. למרות שאני ממליץ בכל פה לקרוא את הספרים המקוריים. (סתם ככה, גם בלי קשר ל'שיטה'. דרך אגב, במקורי עדיף להתחיל מ'גביע האש'...)

• הוסף לסימניות
וברצינות - יש איזשהו קטע עם הזאבים בסדרה פה, חוץ מזה אין לי כ"כ ניחושים (אולי ישי הוא דופליקט? אולי הדופליקטים הם בעצם הרעים? אולי הם יסתבכו עם המלך של היבשת הבאה?).
בכריכה האחורית של חלק ב׳
כתוב משהו על זאב הקרצ׳ר , כנראה בגלל זה...

• הוסף לסימניות
לפי מה שאני הבנתי הוא שם את התליון מתחת לחולצה וכך הוא לא פועל, ורק כשהוא מוציא אותו זה פועל, מה שקצת מוזר באמת, למה שהחולצה תבלום כזה כוח?....
מי אמר שכל הפעמים שמוזכר תליון מדובר על התליון שמבטל את כוח הדופליקטים ?

• הוסף לסימניות
.נראה שהמחברת קראה כמה ספרי פנטזיה גויים

השמועה טוענת, שיונה ספיר אכן רצתה בעצם "להוציא הארי פוטר בגירסה חרדית"....
בליחה שאני אומר...
זה הוצאת שם רע!!
הי כתבה במפורש במאמר שלה על הספר שהיא לא קראה את הארי פוטר!!!!!!!!!!!
היא כן אמרה שהיא לקחה השראה... והסבירה שם שיש הבדל גדול בין חיקו להשראה (כמו כן נקראה המאמר "בין השראה לחיקוי...")
דיייי לדבר על הנושא הזה האם זה מועתק וכו׳ !
מה אכפת לכם שאנשים נהנים לקורא את זה...??? (אני למשל קראתי שני חלקים מה.פ. ועדיין אני חושב שדופליקטים יותר טוב!! רציני!.)

יש סיכוי בבקשה שמפסיקים לדבר על זה??

• הוסף לסימניות
בליחה שאני אומר...
זה הוצאת שם רע!!
היא כן אמרה שהיא לקחה השראה... והסבירה שם שיש הבדל גדול בין חיקו להשראה (כמו כן נקראה המאמר "בין השראה לחיקוי...")
דיייי לדבר על הנושא הזה האם זה מועתק וכו׳ !
מה אכפת לכם שאנשים נהנים לקורא את זה...??? (אני למשל קראתי שני חלקים מה.פ. ועדיין אני חושב שדופליקטים יותר טוב!! רציני!.)

יש סיכוי בבקשה שמפסיקים לדבר על זה??
אני לא נקטתי בשם של ספר מסויים אבל מינכר מילתא שיש בכללי העתקה מהסגנון הגויי של ז'אנר הפנטזיה , אז לא מארי פוטר יש מספיק סדרות פנטזיה.
והעיקר מה שכתבתי שהספר לא טוב לא זורם ולא עומד בקנה מידה של ספר איכותי. מותר להביע דעה וכמובן שמותר ואף רצוי לחלוק עליה. הכל בסדר לא צריך כבר לצווח הוצאת שם רע על דבר שמעולם לא נאמר לפחות על ידי

• הוסף לסימניות
הי חברים!
שמתי לב שהאשכול קצת זולג למחוזות אחרים מהמטרה אליו הוא נפתח...
שני כללים שיחולו מעכשיו:
1) אין לדבר על נושא ההשוואה בין ה.פ. לדופליקטים (לא מסיבות האם זה כשר לקרוא את זה או לא)
2) נבקש לדבר דברים לעניין ולא שטויות כגון: "אני חושב שבספר חלק ג׳ דני יפפגש אם אייל גלבוע והם ישמו לב שלשניהם יש אותם גרביים."

• הוסף לסימניות
והעיקר מה שכתבתי שהספר לא טוב לא זורם ולא עומד בקנה מידה של ספר איכותי. מותר להביע דעה וכמובן שמותר ואף רצוי לחלוק עליה. הכל בסדר לא צריך כבר לצווח הוצאת שם רע על דבר שמעולם לא נאמר לפחות על ידי
סליחה שפגעתי.!
התכוונתי לומר על האחרים שכן נקבו בשם הספר המוכר.
ואני מקווה שהובן שזה באמת לא יפה שהסופרת יושבת ורואהה את זה שכולם אומרים שהספר שלה מועתק מזויף וכו׳
כמובן שאין בעיה לומר דעה על הספר לא התכוונתי על החלק הזה של התגובה.... אני מתכוון לומר שאין טעם לערון השוואות לספרים אחרים. כי אם כן בבקשה תפנו לכל הסופרים היקירים שמאז שסדרת מרגל להשכרה הצליחה ושגשגה, חיקו אותה , ויש הרבה כאלה. אז למה קפצתם דווקא על הספר הזה?

• הוסף לסימניות
בליחה שאני אומר...
זה הוצאת שם רע!!
לי זכור שהיא אמרה שכן (בראיון לאתר לא דתי). אבל מיצינו את הנושא, בוא נעבור לדבר על 'דופליקטים' בחזרה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה