- הוסף לסימניות
מה אתם אומרים?
אירוע טונגוסקה
אירוע טונגוסקה
היא דופליקטית?אני דורש שתקפיאי את הזמן בשבילנו!
אתה נורמלי? כדור הטונגו בידיההיא דופליקטית?
(ההיגיון אומר שכן, או לפחות רבלרית, כי כמו רולינג - איך היא יודעת על העולם שלהם?)
אז היא בעצם זה זירו?אתה נורמלי? כדור הטונגו בידיה
איך אמר ד"ר קאלי, הנח את ההיגיון, הוא לא ישמש אותך יותר מכאן ואילך.אז היא בעצם זה זירו?![]()
אדיר!
אדיר!
אתה יכול לעשות אחד של הזאב תוקף את דני?
ושל זירו בעמק השדים?
ועוד כל מיני...
www.prog.co.il
@יונה ספיר כתבה שזה יובן בהמשך.ספר א':הסיפור עם המוות של הראש המסדר בידיים של זירו לא מניח לי
ברמה שהוציא לי את החשק מהספר החדש
איך ראש המסדר יכל להיות כזה טיפש ולהגיע לזירו חשוף ללא כל הגנה?
מעצבן אוף!
הוא חשב שהוא יוכל לזמן את הסקנדרים שלו אבל לא חשב על התליון...!ספר א':הסיפור עם המוות של הראש המסדר בידיים של זירו לא מניח לי
ברמה שהוציא לי את החשק מהספר החדש
איך ראש המסדר יכל להיות כזה טיפש ולהגיע לזירו חשוף ללא כל הגנה?
מעצבן אוף!
כןהוא חשב שהוא יוכל לזמן את הסקנדרים שלו אבל לא חשב על התליון...!
כבר שאלו...כן
אבל אחרי שהוא ראה את התליון הוא היה אמור למות ולא לתת לזירו את הכדור...!
נו , נכון זה מה שאני אמרתיכבר שאלו...
הסופרת ענתה לי שזה יתברר בספר האחרון או האחד לפני האחרון למה טהולא נתן לזירו את הכדור.
?נו , נכון זה מה שאני אמרתי
www.prog.co.il
לפי ההקשר זה מהראשון. אולי ממש בהתחלה...התמונה שהעלת מהקישור הזה
זה מהספר החדש ?![]()
מידע שימושי - דופליקטים אוצרים: כבלי החירות ~ אשכול דיונים שאלות השערות וכו׳
מישהו יודע איפה יש עכשיו דופליקטים במודיעין עילית (אני יודע שהיה השאלה אם נשאר )? קניתי עכשיו באור החיים בסוף מסילת יוסף היתה שם ערימה לא מאמינה שנגמרwww.prog.co.il
כי לא זכור לי קטע כזה מהראשון
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים