- הוסף לסימניות
אז השאלה היא - למה הוא לא ברח?יכול להיות שהוא לא רצה לברוח.
ולא
איך הוא היה בכלא אם הוא מהמועצה העליונה ?
אז השאלה היא - למה הוא לא ברח?יכול להיות שהוא לא רצה לברוח.
איך הוא היה בכלא אם הוא מהמועצה העליונה ?
בספר השני אנחנו מגלים עוד כמה צדדים של זירו,לא מבין מאיפה אתה מביאים את זה שבסוף זירו יהיה הטוב??
אם הוא הנכד של יורי הוא אמור להתנהג לכאורה כמו סבא שלו ששנא את ד"ר קאלי.
גם בספר הראשון הוא אמר שהוא רוצה להפוך את העולם למקום טוב יותר ע"י הכח הדופליקטיבספר השני אנחנו מגלים עוד כמה צדדים של זירו,
הוא כבר לא רק הנבל שמחפש להרוג כמה שיותר דופליקטים.
ויורי עוד ילד התמים ונאמן בזמן שאנחנו מגלים שהוא סבא שלו - זה גורם להרגיש יותר טוב כלפי זירו.
זירו פשוט רוצה לשלוט על העולם ועל ה'מוגלגים' (איך קוראים להם ב'דופליקטים?)-גם בספר הראשון הוא אמר שהוא רוצה להפוך את העולם למקום טוב יותר ע"י הכח הדופליקטי
רבלרים ובני-אדם?(איך קוראים להם ב'דופליקטים?)
יש כינוי כזה בהארי פוטר?רבלרים
לבני אדם רגילים אין כינוי בדופליקטים?בני-אדם
לא, זה רק ב'דופליקטים'.יש כינוי כזה בהארי פוטר?
לא נראה לי שיש.לבני אדם רגילים אין כינוי בדופליקטים?
אני לא שווה אפילו את זה?
זה לא משהו כזה דרמתי שהיא הייתה שומרת לסוף - אם היא לא כתבה עד עכשיו כנראה זה כבר לא יכתב..אולי בעצם כן יש, ונלמד עליהם בהמשך...
גם על המושג 'סקיב' רולינג כתבה רק בשני, כך שזה לא בהכרח...זה לא משהו כזה דרמתי שהיא הייתה שומרת לסוף - אם היא לא כתבה עד עכשיו כנראה זה כבר לא יכתב..
היא כתבה אותו רק בשני כי לא היה שום סקיבים (כלומר פילצ' היה, אבל לא ידענו עליו שהוא סקיב)גם על המושג 'סקיב' רולינג כתבה רק בשני,
דרמטי, סליחה...דרמתי
צודקת, אבל כמו שאמרתי - אולי יש ואני לא זוכר...היא כתבה אותו רק בשני כי לא היה שום סקיבים (כלומר פילצ' היה, אבל לא ידענו עליו שהוא סקיב)
בדופליקטים אם היא תכתוב כינוי לבני - אנוש רק בספר השלישי זה יהיה מגוחך כי איפה הוא היה עד אז?
www.prog.co.il
אין לדופליקט כמה סקנדרים? נראה לי שאחרי כל משימה שהוא מצליח הוא מקבל עוד סקנדר, לא?עוד משהו: מי היתה הדמות שזהה לדני שהוא ראה מהחלון בעת שהותו בבית הרפואה בפיוצ'ר?
זה הרי ודאי לא סקנדר שלו, היות שבאותו זמן יש לו רק אחד, וזה הוא עצמו. הבייס שלו מוטל משותק במקום נידח. אז מי זה?
נכון. אבל זה עוד לפני שהוא ביצע משימה כל שהיא.אין לדופליקט כמה סקנדרים? נראה לי שאחרי כל משימה שהוא מצליח הוא מקבל עוד סקנדר, לא?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים