- הוסף לסימניות
אתם סתם נתפסים ללוגו הזהאבל שוב, על הכריכה נראה שהתחנה הבאה היא פיוצ׳ר, אבל דני אומר שהוא הולך לאינדיבידואל!צפה בקובץ המצורף 1943183
הוא לא בא לומר שום דבר
רק לומר את שמות המדינות ולא את סדר העלילה!
אתם סתם נתפסים ללוגו הזהאבל שוב, על הכריכה נראה שהתחנה הבאה היא פיוצ׳ר, אבל דני אומר שהוא הולך לאינדיבידואל!צפה בקובץ המצורף 1943183
לא קראתי את הארי פוטר, לכן אין לי דעה ,הארי פוטר בגירסה החרדית....
נכוןהרגע סיימתי לקרוא. איזה סוף! התאכזבתי... היא תהיה חייבת לתקן את זה בספרים הבאים...
ברור שכן!!!אתם סתם נתפסים ללוגו הזה
הוא לא בא לומר שום דבר
רק לומר את שמות המדינות ולא את סדר העלילה!
זה פשוט שא-י-נ-ד-ב-ד-ו-א-ל זה מדי ארוך ואין לזה מקום אחרי סיים ואוטוקרט...ברור שכן!!!
דווקא מתאים לה להשאיר אותו ככה לעוד איזה משימה בגלובל ורק בסוף הספר לשחרר אותו...נכון
המצב ביש
אבל אפשר להתנחם במה שכתבו פה -
הפרליזיס יכול להתבטל, אם נוגעים שוב בטונגו, כמו שקזנס-מהדי עשה.
בטח דני יעשה איזו עיסקה עם זירו, שכדור הטונגו אצלו
אבל שיעשו את זה מהר!!
זה לא שנגמר כוח אלא הגוף לא מכיל את האנרגיה [שהיא חזקה מאוד]זה בעצם התוצאה של כל כוח העל שבדופליקט,
כל הכוח שלו נלקח ממנו והוא מתחיל לגסוס לאיטו - ללא הכוח שלו אין לו חיים.
אם הוא רוצה לחיות הוא צריך לשאוב כוח מדופליקט חלש או חולה עד שהקורבן מת.
היא כתבה במפורש שזה מספרים ישנים שהוא קראדווקא לי זה פתר שאלה שהציקה לי -
לא הבנתי איך זירו ידע על הדופליקטים בלי שהוא הפך לרבלר שעוקבים אחריו דוקילרים.
עכשיו זה מסתדר. הוא ידע הכל מסבא שלו.
אחרי 200 שנה?![]()
זה יותר יתגלגל על הלשון, כי זה יזכיר מילה מוכרת - קונפליקטיםתגידו
איך קראת את השם של הספר בפעם הראשונה
לי נשמע הרבה יותר טוב
דופליקטים בלי הדגש ב''פ''
ואת האות ''ק'' בלי ניקוד
מה אתם אומרים?זה גם יותר קל לומר את זה
אחד מכללי האשכול:הארי פוטר בגירסה החרדית....
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים