דרוש מידע דחוףףףף- איך מקלים על תינוק שמשתעל ללא הפסקה?

• הוסף לסימניות
בסיעתא דשמיא

זה מרגיע, פותח הכל, ומעלים את הכל תוך מספר ימים!!

תרגישו טוב!
חייבת מידי
כמה ימים זה המון
פשוט רחמי על הילדים, לא מסוגלים כלום.רק משתעלים.
מחפשת משו מידי
ככה א"א לישון ברצף אפילו לא 5 דק'

• הוסף לסימניות
בסיעתא דשמיאא
זה עוזר מידי!!!!!

ומרגיע הכל ומעלים תוך כמה ימים

• הוסף לסימניות
בן הכמה התינוקי?
אם מעל שנה אז את יכולה להכין לו את הסירופ
מבצל (חתוך) דבש, ושמן זית. מערבבים הכל ואז יוצא סירופ אחרי כמה דקות
ושותים עוזר מדהים!!!- אנטיביוטיקה טבעית
ואם פחות משנה את יכולה לנסות ללא הדבש..

• הוסף לסימניות
בן הכמה התינוקי?
אם מעל שנה אז את יכולה להכין לו את הסירופ
מבצל (חתוך) דבש, ושמן זית. מערבבים הכל ואז יוצא סירופ אחרי כמה דקות
ושותים עוזר מדהים!!!- אנטיביוטיקה טבעית
ואם פחות משנה את יכולה לנסות ללא הדבש..
יודעת כמויות?
אני רצה להכין
הם בני שנתיים בלע"ר(זה תאומים ושניהם נדבקו ויש פה מקהלת שיעול יחד עם הדמעות שלי.....)

• הוסף לסימניות
לשפוך על הגוף שלו ולעסות מקדימה ומאחורה
שירגיש טוב מהר
אחרי שעושים את העיסוי בדרך כלל משתעלים יותר חזק וזה מה שטוב כי ככה יוצאת כל הליחה
ואחרי זה מרגישים הקלה ככה היה אצל הילדים שלי

• הוסף לסימניות
בסיעתא דשמיא

יואו מסכנים!

תשאלי כאן בפורום בנושא חדש
מי מכיר מישהי שמוכרת מוצרים של פוראוור באשדוד
בטוח יענו לך מיד
יש הרבה מאוד.

אני בינתיי'ם מנסה להשיג לך מידע מדויק יותר
כי אני לא משם.

• הוסף לסימניות
תנסי לאוורר את החדר, לנקות את האבק היטב
מתחת למיטות, להחליף מצעים.
האבק מכביד יותר על הנשימה

אין גרגר אבק
הכל מאוורר
אין ארון ואין מיטות
רק לולים.כך שהכל נקי וכלי מיטה נקיים.
הרופא נתן לי אנטיביוטיקה והם הקיאו לי את זה
אנלציה עשיתי היום 3 פעמים
וינתיים השיעול ממשיך.
כרגע הם בעגלה אבל זה לא פתרון.
מחפשת דרך להקל עליהם לישון בלילה רגוע ללא שיעול!!!!

• הוסף לסימניות
יודעת כמויות?
תחתכי משהו כמו חצי בצל לכמה חתיכות
כף דבש וכף שמן זית תערבבי ותחכי מס דקות אחרי שאת מביאה להם
ולפני שאת הולכת לישון פשוט תוציאי את כל הבצל ושימי במקרר כי מנסיון שלי השארתי ככה ובבוקר הכל היה יבש וחבל ככה יש לך מוכן

• הוסף לסימניות
נזכר
בסיעתא דשמיא

יואו מסכנים!

תשאלי כאן בפורום בנושא חדש
מי מכיר מישהי שמוכרת מוצרים של פוראוור באשדוד
בטוח יענו לך מיד
יש הרבה מאוד.

אני בינתיי'ם מנסה להשיג לך מידע מדויק יותר
כי אני לא משם.
ת שיש משהי ברחוב שפעם מכרה
אברר
תודה על הרצון לעזור.

• הוסף לסימניות
אגב, את בטוחה שזה לא כולל דלקת אזניים
כי אני גם כן שמתי 2-3 טיפות במזרק והזרקתי לאזניים אבל שוב אני עשיתי
ותעשי את מה שנכון לך
בשורות טובות

• הוסף לסימניות
התינוקת הנוכחית שלי גם ככה (והיא לא הראשונה :() והרופאה וגם איש הצלה ותיק שהתיעצתי איתם טענו, כל אחד בנפרד, שזה וירוס ווירוסים כאלו יכולים להחזיק מעמד בגוף גם חודשיים, :( (שוב...).
מה אני עושה?
1. יוצאת מדעתי.
2. פותחת חלון, אפילו חצי תריס- כמה שזה לא נעים בשכונות מגורים צפופות.
3. במקרי קיצון מרימה על הידיים- שזה כבר מנח יותר טוב מאשר בשכיבה ואפילו יוצאת החוצה.
4. אם השיעול נשמע כמו סטרידור (נבחני מאד ויבש) שזה יכול להיות או ויראלי או תופעה שקוראת בערך כשבוע אחרי חום, אז כדברי @dvora zin לפתוח מקפיא יהיה הפתרון האידיאלי (הרעיון הוא שיהיה אויר קר ממש).
5. עיסויים עם שמן זית כמו שנכתב כאן או עם 'קולדי' של טפטפים, על החזה.
6. מתפללת ואומרת תהלים ומזכירה לעצמי מי באמת הכי דואג לה בעולם והכי רוצה בטובתה ושאני לא יכולה למנוע סבל אלא רק לנסות להקל :eek:.

• הוסף לסימניות
אגב, את בטוחה שזה לא כולל דלקת אזניים
כי אני גם כן שמתי 2-3 טיפות במזרק והזרקתי לאזניים אבל שוב אני עשיתי
ותעשי את מה שנכון לך
בשורות טובות
ב"ה לא.
הייתי אצל רפלקסולוגית איתם ושללה דלקת אוזניים וגם הרופא בדק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

שלום לכולם,
לאחרונה יוצא לי לשמוע המון על המושג "תודעת שפע".
זה נשמע מושג מאוד מבטיח, אבל ככל שאני מנסה להבין אותו לעומק עולות לי שאלות שמעסיקות אותי מאוד, ואשמח לשמוע את דעתכם ומניסיונכם.

אני מנסה להבין את הקשר בין זה לבין האמונה והחינוך שקיבלנו.
רובנו גדלנו על מסרים של "השלמה עם המציאות" – הגישה שאומרת שמה שמגיע לנו - נקבל, ואם לא קיבלנו , כנראה שזה לא הזמן או שזה לא בשבילנו.
למרות שיש בזה המון אמת ואמונה, אני תוהה האם לפעמים המסרים הללו הופכים אצלנו ל"אמונות מגבילות"?
הרי אם אני אומרת לעצמי "זה מה שיש ועם זה נסתדר", האם אני לא חוסמת בטעות את היכולת שלי לבקש ולצפות ליותר מהקב"ה?
אם הכל ממנו והוא כל יכול, למה כל כך קשה לנו לשחרר את התפיסה המצמצמת הזו ולפתוח את הלב לשפע גדול יותר?
האם ההשלמה שלנו היא באמת אמונה וענווה, או שהוא סוג של חוסר אמונה ביכולת האינסופית של ה'?

וכמובן, השאלה המתבקשת-- אם זו אכן דרך התורה, מדוע רובינו חונכנו אחרת?? חוסר מודעות? איך יתכן?

אני מאוד רוצה לעשות שינוי בתחום הזה, אבל אני מתלבטת:
האם מספיק לקרוא ספרים ולשמוע הרצאות כדי שהתפיסה הזו תשתנה, או שזה מחייב תהליך אישי צמוד?

כאן אני צריכה את עזרתכם:
מי שכבר נמצא בדרך הזו או עבר שינוי בתודעה –
* האם זה באמת עובד?
* מה באמת עזר לכם ליישם את הגישה הזו בחיי היומיום?
* איך הופכים את הידע היבש על "שפע" להרגשה פנימית חיה?
* אם זה לא רק קריאה, מה היו הכלים המעשיים שעזרו לכם לשנות את המחשבה ביום-יום?

*** אשמח מאוד להמלצות על ספרים (בפרט ברוח יהודית), / שיתוף קבצים מעניינים שאפשר ללמוד מהם,
או כל פיסת מידע שתוכל לעזור לי להבין איך מתקדמים.

תודה רבה לכל המשיבים!
לפני מספר שבועות נשכח טלפון על גג רכב בתוך עיר. ניסינו לחפש באותם רחובות בתוואי הנסיעה של הרכב אך לא מצאנו דבר
למרות שהחיפוש בוצע כחצי שעה אחרי שהטלפון נשכח לא מצאנו אפילו שברים של הטלפון על הכביש
ניסינו להתקשר לטלפון אבל אף אחד לא ענה ולאחר כשעה כבר ענה תא קולי
מדובר בעיר חרדית כך שמאמינה שאם מישהו היה מוצא הוא היה מנסה להשיב את האבידה
יש במגן על הטלפון את כל הפרטים האישיים של בעל הטלפון
אנחנו חושבים שאולי הוא פשוט זרוק איפשהוא ביציאה מהעיר בכביש הראשי (עוד לא יצא לנו לחפש שם רק כי מהגיון חשבנו שהטלפון לא ישרוד על גג הרכב את כל הפסי האטה שיש בעיר והעליות והירידות...
כבר קנינו טלפון חדש אבל עדיין זו עוגמת נפש גדולה כי בתוך הטלפון היה המון מידע ואנשי קשר שאין דרך לשחזר

אולי יש כאן מישהו שקרה לו משהו דומה או יוכל לתת רעיון איך ואיפה לחפש? חשבנו לנסות לאכן את הטלפון אך כיוון שמדובר בטלפון כשר אין אפשרות לעשות זאת לבד אלא בסיוע המשטרה שכרגע לא מנסה לעזור.. וברחובות היכן שהרכב עמד ואח"כ נסע לא ידוע לנו שיש שם מצלמות של אנשים פרטיים ומצלמות של העיר ניסינו לפנות לעירייה אך לא מוכנים לתת בשום אופן ללא אישור משטרה (שגם היא לא מוכנה..)
מה עוד ניתן לעשות?

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה