- הוסף לסימניות
ראיתי פעם באחד מהאשכולים שיש שירים כאלו שפועלים משהו במוח וזה גורם להירדם...אני לא מוצאת את האשכול!! מי שימצא אני יודה לו שישלח קישור!!
פליזזז דחוף!!
פליזזז דחוף!!
אין לי מושג...
תבדקי אולי בחיפוש.
רעש לבן. הם לא גורמים להרדמות אבל מסיחים את הדעת מקולות חיצוניים ופנימיים
באותה מידה ניתן לשטוף כלים, להעמיד מכונה וכו.
מצרפת לך מנגינה שאני שמה כרעש לבן בגלל המבנה שלה.
חברתי צדיקה ומהממת הקליטה את בעלה שעה לומד ושמה לילדים,
הרעיון הוא צליל שחוזר על עצמו
זה משפיע משהו על המוח?
זה לא.זה משפיע משהו על המוח?
זה לא.
יש תדרים ששומעים באוזניות ומשפיעים על המוח אבל לא אמליץ פה כי יש מידי הרבה התוויות ובכלל מעדיפה לא לישון עם אוזניות
מה שצירפתי לך זה מנגינה. אין שום בעיה לשמוע מנגינה או רעש לבן שכאמור הוא צליל סתמי כמו מים או מכונת כביסה.אבל זה טוב או לא? מה לעשות? לשמוע את זה או לא?
מה שצירפתי לך זה מנגינה. אין שום בעיה לשמוע מנגינה או רעש לבן שכאמור הוא צליל סתמי כמו מים או מכונת כביסה.
לא העלתי תדרים מיוחדים
זה לא כפתור כיבויאהה אוקי! וזה באמת עוזר?
זה לא כפתור כיבוי
בן/בת כמה הינשוף שלך?
זה לא כפתור כיבוי
בן/בת כמה הינשוף שלך?
אז תכבי את המחשב הרגעלאא, צריכה בשביל עצמי
אז תכבי את המחשב הרגע
האור של המסכים משבש את תהליך הפרשת המלטונין,
שעה וחצי מכיבוי המסך קשה להרדם...
קשה. אבל איפשר.
יאלה שימי את המוזיקה, תכבי אורות ולילה טוב.
מבינה אותך לגמרי. נסיאוקי! יאללה מקווה שזה יעזור! פשוט יש לי משהו שמחרפן אותי ואני לא מפסיקה לחשוב עליו....
מבינה אותך לגמרי. נסי
זה צלילים שעוזרים לסובלים מטנטון
גלים וכו'?
www.prog.co.il
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: מדריך ויועץ ו-ר ל2 //