דחוףףף -ברית בפורים

• פותח הנושא dem
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מה עושים ???
יש למישהו רעיון על אולם פנוי, קייטרינג (ירושלים) ? אפילו קייטרינג לבית ? SOS
תחשבו על כך, בבקשה ....
:eek:

• הוסף לסימניות
שמעתי כבר על כמה בריתות בפורים את לא היחידה
יש קיטרינג שיש להם ארוע ארוז למשל קיטרינג טרקלין בירושלים-מביאים לך הכל מוכן
מחיר ממש הוגן יש להם
אם תרצי אחפש מספר טלפון שלהם

• הוסף לסימניות
תבררו באולמות- שנה שעברה הוזמנו לברית בוגשל.. היה שמח מאוד
(לא צריך לנחש שלילד קראו מרדכי..: )

• הוסף לסימניות
לבני היתה ברית בפורים
אנחנו הכנו לבד בר עם סלטים, מנות עיקריות ותוספות
כל אחד התכבד איך שרצה, כי בפורים כל אחד מגיע מתי שמסתדר לו והולך גם לא לפי המנות. היה מוצלח מאוד. ו-לא. לא קראו לילד מרדכי...

גיסתי גם עשתה ברית בפורים הם עשו יחסית מוקדם
והסעודה היתה חלבית. היה נחמד והרעיון היה במקום.

קחו בחשבון שכולם באים עם כל הילדים ועוד אנשים שיכורים וכדו' שנכנסים ויוצאים לפי המצב רוח...

בהצלחה ומזל טוב!

• הוסף לסימניות
תודה לכולם,
לא יכנסו אנשים שיכורים... וילדים - רוצים לעשות משהו יותר רגוע וסולידי, ציבור מצומצם
....
איך קיטרינג טרקלין?
מחפשים משהו על רמה.
יש עוד רעיונות לאולמות ? (בית ישראל תפוס ) מספרים ?

• הוסף לסימניות
מזל טוב
מה זה הפרצוף השבור הזה?
אולי תחליפי לסמיילי, נניח?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dem;1222748:
לא יכנסו אנשים שיכורים... וילדים - רוצים לעשות משהו יותר רגוע וסולידי, ציבור מצומצם....

את מתכוונת שאת לא רוצה שיכנסו אנשים שיכורים וילדים, בפועל - יהיו בטוח אנשים שישתכרו, ואם הם קרובים אלייך (אח, גיס, דוד) - לא תכניסי אותם? חוץ מזה, איפה אנשים ישימו את הילדים שלהם בפורים - עם איזו בייביסיטר?

רצונות לחוד ומציאות לחוד...

אני מנסה לחשוב מה אני הייתי עושה.
כנראה הייתי מנסה לעשות ברית כמה שיותר מוקדם כדי שאנשים לא יספיקו להשתכר. הייתי עושה כנראה חלבי גם בגלל שזה בוקר וגם כדי להתחשב באורחים שפורים זה היום היחיד שהם מרשים לעצמם לאכול את כל השוקולדים המיוחדים ממשלוחי המנות "עדלא ידע" - שלא יתבשרו על הבוקר.

נראה לי אנשים יכולים להנות מאוד מברית כזו, שפותחת להם את יום פורים עם ארוחה טובה ואז הם פנויים במשך שאר היום לחגוג את פורים בלי צורך להתארגן חצי יום לברית ואח"כ לסיים אותה ולגלות שכמעט נגמר להם פורים בין הידיים...

אם הולכים על משהו משפחתי ממש אפשר לקבוע את הברית לזמן סעודת פורים - אבל אז צריך לקחת בחשבון שיבואו גם השיכורים והילדים,כאמור לעיל.

בהצלחה - והמון מזל טוב!!!

• הוסף לסימניות
אני הייתי עושה ברית בבית הכנסת אחרי שחרית (לפני או אחרי המגילה? מענין מה ההלכה)
ואת הסעודה יחד עם סעודת פורים.
לנו יש שבע ברכות בפורים (מחר החתונה) ואנחנו עושים יחד עם סעודת פורים
זה רק יום אחד ויש כ"כ הרבה מה להספיק, עדיף לשלב יחד ושיהיה עומס רק בשמחות!

• הוסף לסימניות
הי אפרת, תודה על המוסר ;) צודקת שכחתי כמה :):):):)
הברית לא שלי - של אחותי, ואני בסה״כ מנסה לעזור להורים שלי בארגון ...
בקשר לשיכורים וכו׳ נכון שאי אפשר להיות בטוחים שבעלי לא ישתכר ;) בכ״א
מנסים להזמין רק קרובים ומשפחה, כך שגם ה״שיכורים״ יהיו בסדר ...

רעיונות מתאימים ??

תודה לכולם :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זוצית;1222770:

ההלכה היא ברית לפני המגילה (ליהודים היתה אורה ושמחה)
ובאמת חשבנו לעשות כמו שאת אומרת

• הוסף לסימניות
ומזל טוב זוצית :)
רק בשמחות אמן!

• הוסף לסימניות
אם זה באמת רק משפחה אפשר פשוט לעשות תפילת מנחה, ברית ומיד לאחר מכן סעודת פורים.

אצל אחותי יצא ברית בחג השבועות והרמנו לה כולנו יחד (ההורים והאחים) ברית מהממת.
בערך ב-12 היתה הברית (הגברים היו צריכים להספיק קצת לנוח אחרי ליל השימורים) - ומיד אחריה סעודה חלבית עשירה - "שבועות" אחרי הכל...
הכל היה בבית של ההורים שלי שהוא ב"ה מרווח וגדול ואנחנו הכנו את האוכל, ערכנו, הגשנו והכל.
היה יפה מאוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;1222911:
אם זה באמת רק משפחה אפשר פשוט לעשות תפילת מנחה, ברית ומיד לאחר מכן סעודת פורים.

אצל אחותי יצא ברית בחג השבועות והרמנו לה כולנו יחד (ההורים והאחים) ברית מהממת.
בערך ב-12 היתה הברית (הגברים היו צריכים להספיק קצת לנוח אחרי ליל השימורים) - ומיד אחריה סעודה חלבית עשירה - "שבועות" אחרי הכל...
הכל היה בבית של ההורים שלי שהוא ב"ה מרווח וגדול ואנחנו הכנו את האוכל, ערכנו, הגשנו והכל.
היה יפה מאוד.

עדן, עם תפריטים כמו שלך.... זה חיב לצאת טוב.

• הוסף לסימניות
לנו גם יש ברית לנכד בפורים ולא מצאנו אולם הכל תפוס.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זוצית;1222770:

התייעצנו עם רב ונאמר לנו לעשות את הברית ביחד עם הסעודה אחה"צ כי אנשים לא יכולים להגיע בבוקר ושוב אחה"צ ואי אפשר לעשות שתי סעודות ביום.

• הוסף לסימניות
לנו היתה ברית בערב יוה"כ לילד שנולד בר"ה
כווווולם התייצבו כדי לאכול ולשבוע לפני הצום...

• הוסף לסימניות
אחותי עשתה ברית בפורים והשיגה אולם בקושי רב. בסוף התברר שבעל האולם בלהיטותו לממון פשוט חצה את האולם לשניים - לברית נוספת (בלי להודיע לבעלי השמחה), במחיצה פשוטה:eek:
השיכורים משני הצדדים התערבבו והיו צריכים לתאם שירים משני הצדדים. זה היה ממש הזוי.
נראה לי שעד היום - כמה שנים אחרי הברית, הם עדיין רבים עם בעל האולם לגבי התשלום....
לגבי מה שהציעו חלבי - מבחינה הלכתית הבנתי שיש עדיפות לסעודת ברית בשרית. כדאי לברר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרפר;1223130:
אחותי עשתה ברית בפורים והשיגה אולם בקושי רב. בסוף התברר שבעל האולם בלהיטותו לממון פשוט חצה את האולם לשניים - לברית נוספת (בלי להודיע לבעלי השמחה), במחיצה פשוטה:eek:
השיכורים משני הצדדים התערבבו והיו צריכים לתאם שירים משני הצדדים. זה היה ממש הזוי.
נראה לי שעד היום - כמה שנים אחרי הברית, הם עדיין רבים עם בעל האולם לגבי התשלום....
לגבי מה שהציעו חלבי - מבחינה הלכתית הבנתי שיש עדיפות לסעודת ברית בשרית. כדאי לברר.
חצוף!!!
טוב שהשנה זה לא קרה לאחיך ...;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת