מלון דחוףףף מי היה בכינר בחודשים האחרונים!!

• הוסף לסימניות
אני מחפש מישהוא שהיה בכינר בזמן האחרון לברר איך היה שם נופש לזוג
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אני הייתי שם לפני חודש בערך, צריך לקחת בחשבון שהרמה שם ירדה בגלל המפונים,
יש שם פעם בשבוע ארוחת ערב חלבית! אז כדאי לשים לב
כן יש שם מפונים כרגע לא המוןןן, אבל בכללי היה ממש נחמד-המחירים לדעתי יותר זולים כרגע.

• הוסף לסימניות
אני הייתי שם לפני חודש בערך, צריך לקחת בחשבון שהרמה שם ירדה בגלל המפונים,
יש שם פעם בשבוע ארוחת ערב חלבית! אז כדאי לשים לב
כן יש שם מפונים כרגע לא המוןןן, אבל בכללי היה ממש נחמד-המחירים לדעתי יותר זולים כרגע.
זה שהיה שם מפונים זה הרס את החויה
מבחינת זה שהיה שם רעש של ילדים כל היום או שהיה שקט
ורציתי לשאול גם אם היית בחדרים בחוץ או בפנים ואיפה יותר שקט
תודה רבה

• הוסף לסימניות
רוב המפונים הם מבוגרים ככה שרעש לא היה,
המשפחות הצעירות שם עם ילדים שולחים אותם לבית הספר ככה שהיה רגוע
אנחנו היינו בחדר בחוץ היה ממש שקט וכיף,
רק פחות נהננו מהאוכל כי היה אותו דבר כמעט כל יום בלי יותר מידי גיוון

• הוסף לסימניות
אני אמורה להגיע דרך שחר און.
יש למישהו מושג האם הם משדרגים על אף המפונים?
לא מתאים ל'שחר און' לרדת ברמה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה