עזרה דחוף. איזה שיר מתאים לפרשת השבוע

• הוסף לסימניות
פרויקט של עובדיה חממה, כל שבוע מוציא שיר על הפרשה.
עם אומן אחר פעם אחת אפ' עם ישי ריבו ;)
אבל אין לי מושג אם עדיין קיים ...

• הוסף לסימניות
אני זקוק להשמיע שיר שמתאים לפרשת השבוע יש למישהו רעיון , או שיכול אפילו לשלוח ?
השיר הכי מתאים.
'בא אל פרעה'

• הוסף לסימניות
יש שיר מדהים של ר' משה גולדמן על המילים של רש"י השבוע
"ליל שימורים שהיה הקב"ה שומר ומצפה לו לקיים הבטחתו להוציאם מארץ מצרים הוא הלילה הזה לשם שאמר לאברהם בלילה הזה אני גואל את בניך"

• הוסף לסימניות
השיר הכי מתאים.
'בא אל פרעה'
לא נפתח בנטפרי

• הוסף לסימניות
יש שיר מדהים של ר' משה גולדמן על המילים של רש"י השבוע
"ליל שימורים שהיה הקב"ה שומר ומצפה לו לקיים הבטחתו להוציאם מארץ מצרים הוא הלילה הזה לשם שאמר לאברהם בלילה הזה אני גואל את בניך"
באיזה אלבום

• הוסף לסימניות
אני מקפיץ שוב בואו יחד נבנה מאגר של שירים חסידים [מילים מהמקורות בלבד. לכל פרשה
מה יש לחיי שרה ולתולדות ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

שבוע טוב.

אני חייבת דחוף עזרה!!!!
יש מילים לשיר שחיברתי.
אני אשמח אם מישהו/י יקח את המילים האלה ויצור מאיתם שיר רגש בבינה מלאכותית ושישמע כמה שיותר בן אדם.
תודה רבה.
זה המילים:
אַהֲבַת עוֹלָם בֵּית יִשְׂרָאֵל עַמְּךָ אָהַבְתָּ, אַהֲבַת עוֹלָם בֵּית יִשְׂרָאֵל עַמְּךָ אָהַבְתָּ, תּוֹרָה וּמִצְוֹת חֻקִּים וּמִשְׁפָּטִים אוֹתָנוּ לִמַּדְתָּ, עַל כֵּן הַשֵּׁם אֱלֹקינוּ, בְּשָׁכְבֵנוּ וּבְקוּמֵנוּ נָשִׂיחַ בְּחֻקֶּיךָ, וְנִשְׂמַח וְנִשְׂמַח וְנַעֲלוז בְּדִבְרֵי תַלְמוּד תּוֹרָתֶךָ, וּמִצְוֹתֶיךָ וְחֻקּוֹתֶיךָ לְעוֹלָם וָעֶד, כִּי הֵם חַיֵּינוּ וְאֹרֶךְ יָמֵינוּ אוֹי וְאֹרֶךְ יָמֵינוּ, וּבָהֶם נֶהְגֶּה יוֹמָם וָלָיְלָה. וְאַהֲבָתְךָ לֹא מִמֶּנּוּ לְעוֹלָמִים. בָּרוּךְ אַתָּה הַשֵּׁם, אוֹהֵב אֶת עַמּוֹ יִשְׂרָאֵל.
שְׁמַע יִשְׂרָאֵל הַשֵּׁם אֱלֹקֵינוּ הַשֵּׁם אֶחָד
בָּרוּךְ שֵׁם כְּבוֹד מַלְכוּתוֹ לְעוֹלָם וָעֶד.
אָנָּא שְׁמַע תְּפִלָּתִי וְקַבֵּל בַּקָּשָׁתִי אוֹי אוֹי וְהוֹשִׁיעֵנִי.
כִּי עָלֶיךָ הֻשְׁלַכְתִּי.
מָה אָשִׁיב לְךָ הַשֵּׁם כָּל תַּגְמוּלִי עָלַי כּוֹס יְשׁוּעוֹת אֶשָּׂא וּבְשִׁמְךָ אֶקְרָא.
לְךָ אֶזְבַּח זֶבַח תּוֹדָה וּבְשִׁמְךָ אֶקְרָא, נִדְרֵי לְךָ אֲשַׁלֵּם.
אַבָּאאאאאאא הוֹשִׁעֵנִי איי איי הוֹשִׁעֵנִי.

נ.ב הכי טוב ששמע ישראל יהיה בצעקה.
0 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה