א-ירושלמית
מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פמ"ג DIP
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
איור מקצועי
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
•
יוצרי ai
- הוסף לסימניות
אני עובדת עכשיו על קובץ ענק, 59.4 ס"מ רחבו, ו-168 ס"מ ארכו. למעשה, זה הגודל של 8 דפי A3 מסודרים 2X4. אני צריכה לשלוח אותם להדפסה במכונה שהגודל המקסימלי שהיא מסוגלת להדפיס הוא לא יותר מA3. למעשה, הצורה בה הציעו לי לעבוד הייתה פשוט להגדיר את דף העבודה כA3, לעבוד על קובץ גדול, ולסמן לעצמי כל פעם איפה איזור ההדפסה - וכך להדפיס. האילוסטרייטור שלי, מיותר לומר, עתיק, ובכלל לא יודע שנולד לו אח צעיר שמסוגל לעבוד עם כמה איזורי עבודה בו זמנית. סיוט...
כשלמדתי פריהנד למדו אותנו שיש בו אפשרות להדפיס גודל מוגדר מתוך קובץ + גלישה, אם צריך. כשלמדתי אילוסטרייטור, זכור לי שגם דברו על משהו כזה. אני מעוניינת להדפיס את דף העבודה שלי לקובץ פוסטקריפט, ואח"כ לדסטל אותו, אבל שידפיס לי אותו ב8 עמודים.
תכל'ס, איך עושים את זה? לא הסתדרתי עם הגדרות ההדפסה במאפיינים. (ויש, כנראה, אפשרות!)
או, אולי יש לכם עוד רעיון או טכניקה?
תודה מראש לכל המסייעים!!!
כשלמדתי פריהנד למדו אותנו שיש בו אפשרות להדפיס גודל מוגדר מתוך קובץ + גלישה, אם צריך. כשלמדתי אילוסטרייטור, זכור לי שגם דברו על משהו כזה. אני מעוניינת להדפיס את דף העבודה שלי לקובץ פוסטקריפט, ואח"כ לדסטל אותו, אבל שידפיס לי אותו ב8 עמודים.
תכל'ס, איך עושים את זה? לא הסתדרתי עם הגדרות ההדפסה במאפיינים. (ויש, כנראה, אפשרות!)
או, אולי יש לכם עוד רעיון או טכניקה?
תודה מראש לכל המסייעים!!!
הנושאים החמים