דחוף באוטוקאד

• הוסף לסימניות
נעלם לי החלון כשאני מותחת קו מנקודה לנקודה נראה חלון ובו רשום המרחק.
כמו"כ במידת שטח area בסיום בלחיצת אנטר נראה המידה בחלון. והוא רושם לי אותו רק למטה,
איך מחזירים המצב לנירמול.

• הוסף לסימניות
לחיצה ימנית על הסמל של 'דינמיק אינפוט' בסרגל התחתון תכניס לחלונית ההגדרות.
מלכתחילה- תדגישי את כל האופציות,
רק יש מחשבים שמעט נתקעים מכך- ולכן כדאי לנסות לבטל כל פעם אופציה אחרת ע"מ למצוא מה המפריע
לכידה.PNG

• הוסף לסימניות
רק יש מחשבים שמעט נתקעים מכך- ולכן כדאי לנסות לבטל כל פעם אופציה אחרת ע"מ למצוא מה המפריע
צפה בקובץ המצורף 389609

הכל מסומן ועדיין לא.

• הוסף לסימניות
כל האפשרויות היו בחורות אבל הפקודה לא היתה מופעלת
F12- הוא האחראי על הפעלת/ כיבוי ה'דינמיק אינפוט' :)

• הוסף לסימניות
צפה בקובץ המצורף 389609
רותי יש מצב ב2018 אין לי את הסמן הזה בסרגל למטה?

• הוסף לסימניות
רותי יש מצב ב2018 אין לי את הסמן הזה בסרגל למטה?
יתכן שהוא לא מופיע וצריך להוציא אותו החוצה.
לחיצה ימנית על הסמל הימני בעל 3 הפסים פותחת את תפריט הסרגל התחתון.
תחפשי שם את הפקודה הנ"ל ותסמני בה וי- היא תופיע לך מעתה והלאה בסרגל

• הוסף לסימניות
תודה רותי הוא היה מוסתר בסרגל וחידשת לי היכן הסרגל נמצא
שאלה נוספת כשאני עובדת בליאוט נח לי עם מסך שחור והשחרתי אותו אבל הסמן של העכבר נשאר שחור ולא רואה אותו על המסך ניסיתי לשנות אותו ולא הצלחתי אשמח להחכים,

• הוסף לסימניות
תודה רותי הוא היה מוסתר בסרגל וחידשת לי היכן הסרגל נמצא
שאלה נוספת כשאני עובדת בליאוט נח לי עם מסך שחור והשחרתי אותו אבל הסמן של העכבר נשאר שחור ולא רואה אותו על המסך ניסיתי לשנות אותו ולא הצלחתי אשמח להחכים,
ראיתי ששאלת, לא הספקתי לענות...
סימנתי את המספור תעבדי לפי הסדר, שם משנים צבע של כל אלמנט בתכנה
לכידה.PNG

• הוסף לסימניות
תודה רותי, חיפשתי שם רק שהסתכלתי בלשונית דרפטינג..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה