לחיצה ימנית על הסמל של 'דינמיק אינפוט' בסרגל התחתון תכניס לחלונית ההגדרות.
מלכתחילה- תדגישי את כל האופציות,
רק יש מחשבים שמעט נתקעים מכך- ולכן כדאי לנסות לבטל כל פעם אופציה אחרת ע"מ למצוא מה המפריע
צפה בקובץ המצורף 389609
רותי יש מצב ב2018 אין לי את הסמן הזה בסרגל למטה?לחיצה ימנית על הסמל של 'דינמיק אינפוט' בסרגל התחתון תכניס לחלונית ההגדרות.
מלכתחילה- תדגישי את כל האופציות,
רק יש מחשבים שמעט נתקעים מכך- ולכן כדאי לנסות לבטל כל פעם אופציה אחרת ע"מ למצוא מה המפריע
צפה בקובץ המצורף 389609
ככה זה נראה אצלי- גרסה 2018רותי יש מצב ב2018 אין לי את הסמן הזה בסרגל למטה?
יתכן שהוא לא מופיע וצריך להוציא אותו החוצה.רותי יש מצב ב2018 אין לי את הסמן הזה בסרגל למטה?
ראיתי ששאלת, לא הספקתי לענות...תודה רותי הוא היה מוסתר בסרגל וחידשת לי היכן הסרגל נמצא
שאלה נוספת כשאני עובדת בליאוט נח לי עם מסך שחור והשחרתי אותו אבל הסמן של העכבר נשאר שחור ולא רואה אותו על המסך ניסיתי לשנות אותו ולא הצלחתי אשמח להחכים,
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים