דחוף דחוף דחוף. נשפך לי מים על המחשב נייד

• הוסף לסימניות
נראה לי כמו קצרים במגעים

מה עושים?
הוצאתי מהחשמל, הוצאתי בטריה.
מנסה לחבר לחשמל - לא נדלק.

אנא

• הוסף לסימניות
תייבש עם פן לשיער זה עובד!

תייבש עם פן לשיער זה עובד! אם זה מים זה לא נורא הבעייה אם זה משהו דביק

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bithagit;795607:
תייבש עם פן לשיער זה עובד! אם זה מים זה לא נורא הבעייה אם זה משהו דביק

אסור!!! רק לא עם פן. הוא לא מייבש אלא מכניס את המים למקומות שאליהם הם עוד לא הגיעו.

• הוסף לסימניות
י"א לפזר אורז "שישאב" את המים

• הוסף לסימניות
לא לפזר אלא לשים יומיים בתוך קופסה עם אורז.

• הוסף לסימניות
בס"ד

בחום של היום, לפתוח את כל מה שאפשר לפתוח, ולייבש באויר החם.

• הוסף לסימניות
אין לי עיצה, רק איחול שהכול יבוא על מקומו בשלום.

• הוסף לסימניות
עם שואב אבק, ולא להדליק עד שבטוח בטוח שהכל יבש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נח;795823:
בס"ד

בחום של היום, לפתוח את כל מה שאפשר לפתוח, ולייבש באויר החם.

קודם כל השאלה איפה נשפך מים,
אם זה באיזור של דיסק קשיח, אז בכלל צריכים לשמור שלא לפתוח בכלל עד שתידע שמיובש לגמרי, יש לי בבית קשיח בבית שלי שכנס מים מלמטה של נייד, ונגע בלוח של הדיסק, והדיסק נדפק, ובכן יש עוד כמה אזורים שצריכים לשמור
אז אחרי שפתחת ליראות שאין מים באזור שהיה מים לעבור עם נייר יבש, ויש אפשרות לעשות עם פן, רק יהיה קצת רחוק
במידע שאתה רואה שאין מים, אז אני מציא לך שאם המים נגע מקומות מאד עדין לעבור מלמעלה עפ פן שיהיה מאה אחוז יבש, שיכול ליהות שאתה רואה יבש, אבל באמת יש לחות שמסתתר, ויכול לפגוע במחשב

בהצלחה

• הוסף לסימניות
אם המחשב יחסית חדש וחבל לך עליו יש אפשרות לתקן גם נזקי מים. זה לא זול אבל זה בדכ עובד. צור קשר באישי או במייל.

• הוסף לסימניות
לי נשפך כוס קפה (עם הרבה סוכר) על המחשב נייד. פתחתי את כל הברגים והפרדתי את כל הרכיבים במחשב. לאחר יומיים שזה היה מפורק והתייבש המחשב חזר לעבוד בדיוק כמו קודם.

• הוסף לסימניות
הטכנאי אמר שהלך הלוח אם, יש משהו לעשות?
(תיקון 3200 ש"ח - מחיר של כמעט חדש)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מר נחמיאס;806492:
הטכנאי אמר שהלך הלוח אם, יש משהו לעשות?
(תיקון 3200 ש"ח - מחיר של כמעט חדש)

דיסק קשיח לא עולה 3200 ....
דיסק אמור לעלות בין 300 ל 600 תלוי בנפח פלוס העבודה של ההתקנה וכדו.
אולי הוא התכוון ללוח אם , אבל זה גם מאוד יקר. תיקון לוח אם (אם זה אפשרי) זה בערך 500-800 שח . לוח חדש זה בין 1000 ל 1300. באמת לא תמיד זה שווה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה