דרוש מידע דחוף!!!!! האם מישהו יודע אם כיום יש בעיה לצאת מהארץ למחוייבי גיוס

• הוסף לסימניות
מי שהוא יודע אני קיבלתי צו ראשון אני מתכנן לטוס אחרי פסח ורוצה להזמין כרטיסים כרגע ברשות האוכלסין והגירה אין לי עיכוב יציאה מה הסיכוי שעד אז יהיה לי תודה
זה לא מופיע ברשות האוכלוסין רק מול ועד הישיבות.
(שלא יפתחו אח"כ אברך נעצר בנתבג)

• הוסף לסימניות
מי שהוא יודע אני קיבלתי צו ראשון אני מתכנן לטוס אחרי פסח ורוצה להזמין כרטיסים כרגע ברשות האוכלסין והגירה אין לי עיכוב יציאה מה הסיכוי שעד אז יהיה לי תודה
א. לא בודקים ברשות האוכלוסין.
ב. מתי קיבלת את הצו הראשון?

• הוסף לסימניות
רק אתמול

• הוסף לסימניות
1001162241.jpg

• הוסף לסימניות
ושוב דרמה: אברך חתן צעיר נעצר בשעות אלו בנתב"ג העסקנים דנים עם גדולי ישראל על דרכי הפעולה
קיבל 20 יום בכלא צבאי (לא הגיש דיחויים דרך ועד הישיבות אלא דרך ארגונים של הצ'למערס ולכן ועד הישיבות הסיר אחריות)

• הוסף לסימניות
קיבל 20 יום בכלא צבאי (לא הגיש דיחויים דרך ועד הישיבות אלא דרך ארגונים של הצ'למערס ולכן ועד הישיבות הסיר אחריות)
אין דיחוי לא דרך ועד הישיבות!
כן יש כאלו שמתחילים את תהליך החיול ואז מנסים להוציא פטור.

• הוסף לסימניות
יש דרך להגיע לאתר מתגייסים בלי אפליקציה?
אני אשמח לקישור

• הוסף לסימניות
יש דרך להגיע לאתר מתגייסים בלי אפליקציה?
אני אשמח לקישור
מצורף קישור (נדרש אימות בSMS)

בימים אלו האתר עובר עדכון ואינו פעיל
לפי ההודעה שהם שלחו הוא היה כבר אמור לחזור לפעילות, בפועל הוא עדיין לא נותן להכנס לאזור האישי. לטענתם הם מודעים לתקלה וזה יסתדר בימים הקרובים.

מלש״בים יקרים- שימו לב, בעקבות שדרוג האתר, אתר מתגייסים יהיה סגור מחר משעות הבוקר. האתר יחזור לפעילות בשעות הערב. עם העלאת העדכון תדרשו בעדכון סיסמת ההתחברות לאתר. אפשר עדיין לצפות בזימונים ובנתונים האישיים דרך האפליקציה. המשך הליך גיוס נעים!

• הוסף לסימניות
זה בדיוק מה שכתבתי

צו עיכוב יציאה מקבלים במקביל לצו 12 אך בשלב זה רק לא נותנים לצאת. ומהתאריך גיוס עוצרים בפועל.
איזו עצה זו להתקשר לצבא?? כמו להכניס את הראש ללוע של הארי.... לא נשמע לי כדאי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה