- הוסף לסימניות
נכון לגמרי.האם נכונות השמועות שעוצרים בחורים בנתב''ג?
היזהר!
נכון לגמרי.האם נכונות השמועות שעוצרים בחורים בנתב''ג?
זה לא מופיע ברשות האוכלוסין רק מול ועד הישיבות.מי שהוא יודע אני קיבלתי צו ראשון אני מתכנן לטוס אחרי פסח ורוצה להזמין כרטיסים כרגע ברשות האוכלסין והגירה אין לי עיכוב יציאה מה הסיכוי שעד אז יהיה לי תודה
א. לא בודקים ברשות האוכלוסין.מי שהוא יודע אני קיבלתי צו ראשון אני מתכנן לטוס אחרי פסח ורוצה להזמין כרטיסים כרגע ברשות האוכלסין והגירה אין לי עיכוב יציאה מה הסיכוי שעד אז יהיה לי תודה
קיבלתי בטבת יש למשהו מושג איך יוצרים אם ועד הישיבות קשר למה בטלפון שלהם שמופיכ בגוגל אפשר רק להשאיר הודעה והם לא חזרו עלי תודהא. לא בודקים ברשות האוכלוסין.
ב. מתי קיבלת את הצו הראשון?
www.jdn.co.il
בהחלט יכול להיות שיהיה לך צו עיכוב יציאה עד אחרי פסח (זה תלוי גם בגיל שלך בעת קבלת הזימון).קיבלתי בטבת
קיבל 20 יום בכלא צבאי (לא הגיש דיחויים דרך ועד הישיבות אלא דרך ארגונים של הצ'למערס ולכן ועד הישיבות הסיר אחריות)ושוב דרמה: אברך חתן צעיר נעצר בשעות אלו בנתב"ג העסקנים דנים עם גדולי ישראל על דרכי הפעולה
אין דיחוי לא דרך ועד הישיבות!קיבל 20 יום בכלא צבאי (לא הגיש דיחויים דרך ועד הישיבות אלא דרך ארגונים של הצ'למערס ולכן ועד הישיבות הסיר אחריות)
יש בהחלט, (או יותר נכון-היה) זה הוראה של בג"ץ מהשנים האחרונות, שלא פורסמה כדבעי מסיבות מובנות.אין דיחוי לא דרך ועד הישיבות!
לאחר ערעור משתחרר היוםקיבל 20 יום בכלא צבאי (לא הגיש דיחויים דרך ועד הישיבות אלא דרך ארגונים של הצ'למערס ולכן ועד הישיבות הסיר אחריות)
מצורף קישור (נדרש אימות בSMS)יש דרך להגיע לאתר מתגייסים בלי אפליקציה?
אני אשמח לקישור
איזו עצה זו להתקשר לצבא?? כמו להכניס את הראש ללוע של הארי.... לא נשמע לי כדאיזה בדיוק מה שכתבתי
צו עיכוב יציאה מקבלים במקביל לצו 12 אך בשלב זה רק לא נותנים לצאת. ומהתאריך גיוס עוצרים בפועל.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים