דרוש מידע דחוף!!!!! האם מישהו יודע אם כיום יש בעיה לצאת מהארץ למחוייבי גיוס

• הוסף לסימניות
האם נכונות השמועות שעוצרים בחורים בנתב''ג?
זה תלוי מה מעמדו של המגוייס, אם כבר קיבל צו 12 מהצבא, בד"כ לוקח שנה-שנה וחצי עד ששמים, לעיתים יותר לעיתים פחות אבל זה הסטנדרט, ניתן גם להתקשר לטלפון: *3450 לשכת האוכלוסין וההגירה, ולבדוק האם קיימים צווי עיכוב בתוקף על האדם(נדרש מספר דרכון, ופרטי זיהוי, המערכת אוטומטית ועובדת 24 שעות ביממה)

• הוסף לסימניות
היום בגלל כל מה שהולך עם חוק הגיוס הצו מגיע יותר מהר את יכולה לבדוק אם יש צו יציאה עם וועד הישיבות( אני לא זוכרת בדיוק איך קוראים להם) ותשאלי אותם הם בטוח ידעו לענות לך.

• הוסף לסימניות
מכירה בחור בגיל הרלוונטי שטס בשבוע האחרון בלי שום בעיה.
מאמינה שאם היו מעצרים כאלה היית קוראת עליהם פה...

• הוסף לסימניות
זה רק למי שיש צו יציאה ויש היום יותר מ 1000 בחורים שיש להם
אם לא נשלח צו התייצבות אין בכלל מה לדאוג אבל אם כן נשלח כדאי לברר לפני שיוצאים מהארץ

• הוסף לסימניות
כן, מכיר אישית 2 בחורים, עם צווים רגילים (עוד לא בשלב של עריקים חייבי מעצר), שנעצרו בנתב''ג.
אחד שוחרר אחרי יום בערך בפעילות ענפה מאוד, השני שהיה עם גב ציבורו פחות חזק, היה עצור לחודש.

ממליץ לבדוק ולברר היטב.

• הוסף לסימניות
ניתן גם להתקשר לטלפון: *3450 לשכת האוכלוסין וההגירה, ולבדוק האם קיימים צווי עיכוב בתוקף על האדם(נדרש מספר דרכון, ופרטי זיהוי, המערכת אוטומטית ועובדת 24 שעות ביממה)
אחד הטעויות הכי גדולות שיש, לא תמיד זה מעודכן בלשכת האוכלוסין מה שגורם לחשוב שאין צו יציאה ובפועל יש.
המקום היחיד שאפשר לבדוק, זה במיטב, מס' 1111 לחכות לנציגה אנושית ולשאול אותה.
היום בגלל כל מה שהולך עם חוק הגיוס הצו מגיע יותר מהר את יכולה לבדוק אם יש צו יציאה עם וועד הישיבות( אני לא זוכרת בדיוק איך קוראים להם) ותשאלי אותם הם בטוח ידעו לענות לך.
לוועד הישיבות אין שום מידע לגבי צווי עיכובים, ניתן לברר זאת רק במיטב.
זה רק למי שיש צו יציאה ויש היום יותר מ 1000 בחורים שיש להם
אם לא נשלח צו התייצבות אין בכלל מה לדאוג אבל אם כן נשלח כדאי לברר לפני שיוצאים מהארץ
הרבה פעמים נשלחים צווים אך הם לא מגיעים. ומבחינת הצבא התהליכים מתקדמים וזה מאפשר להם להוציא צו עיכוב גם אם תטען שלא קיבלת צו.
קונספציה שגויה.
ממש לא נכון, מידי שבוע נעצרים בחורים ואף אחד לא שומע. רק כשהעצורים מ'עץ' כולם שומעים.
בראש השנה האחרון ישבו בכלא 21 חייבי גיוס שנעצרו בנתב"ג בדרך לאומן ואף אחד לא שמע ולא דיבר.

• הוסף לסימניות
המקום היחיד שאפשר לבדוק, זה במיטב, מס' 1111 לחכות לנציגה אנושית ולשאול אותה.
נכון שזה המקום היחיד ולא משרד הפנים, הבעיה היא שאם נתפסים אחר כך אפילו בלי קשר אי אפשר לומר לא ידעתי לא שמעתי.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מי שפחות מגיל 18 אין שום בעיה לטוס לאחר שהוא בודק ברשות האוכלוסין וההגירה.
לאחר גיל 18 זה תלוי איזה צו הוא קיבל וכמה זמן עבר, כי כשמוציאים צו מעצר אפשר לבדוק ברשות האוכלוסין, אך לאחר שמוציאים צו 12 העיכוב יציאה מהארץ נמחק ממחשבי רשות האוכלוסין ובמקומו מתעדכן צו מעצר במשטרת הגבולות.
מה שאומר שגם אם ברשות האוכלוסין לא ידוע על צו עיכוב יציאה יתכן ולאחר שהמלש"ב יבוא לנתב"ג הוא יעצר במקום!
לגבי בדיקה במיטב זה מאוד לא מומלץ כיון שלאחר בירור כזה הם יכולים להוציא צו 12 בגלל שהמלש"ב יודע על חובת התייצבותו, וזה גם מהוה ראיה שידע במקרה של מעצר.

בכל מקרה, אפשר להתייעץ עם אגודת בני הישיבות (בהכוונת הרב צדקה) הנותנים מענה משפטי
המס' הוא 02-3132140

• הוסף לסימניות
מי שפחות מגיל 18 אין שום בעיה לטוס לאחר שהוא בודק ברשות האוכלוסין וההגירה.
לאחר גיל 18 זה תלוי איזה צו הוא קיבל וכמה זמן עבר, כי כשמוציאים צו מעצר אפשר לבדוק ברשות האוכלוסין, אך לאחר שמוציאים צו 12 העיכוב יציאה מהארץ נמחק ממחשבי רשות האוכלוסין ובמקומו מתעדכן צו מעצר במשטרת הגבולות.
סתרת את עצמך.
מכיון שצו 12 מקבלים כבר לפני גיל 18. מה שאומר שהגיל לא מהווה פרמטר בשום שלב אלא סטטוס המלש"ב
לגבי בדיקה במיטב זה מאוד לא מומלץ כיון שלאחר בירור כזה הם יכולים להוציא צו 12 בגלל שהמלש"ב יודע על חובת התייצבותו, וזה גם מהוה ראיה שידע במקרה של מעצר.
לא נכון.
מכיון שהצבא מוציא צו עיכוב ללא התחשבות בטענותיך בנוגע לידיעה.
הטענה הזאת אכן יכולה להיות קבילה בבית משפט כדי לדחות את העיכוב, אך כאמור, זה רק לאחר שנעצרת כבר אפשר לביא את הטענות בפני בית המשפט.
כך שבשביל לצאת לחו"ל זה במילא לא יכול להועיל.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יש למישהו מידע מוצק בעניין?

תכל'ס אברך בגיל גיוס שצריך לטוס לחו"ל, מה הוא צריך לעשות?
להגיע לשדה תעופה ושם לבדוק האם עוצרים אותו או לא?

אני חושב שעבר כבר מספיק זמן מאז השינוי האחרון בנושא החוק, בכדי שיהיה ברור הסיפור
אין איזה גוף חרדי/ח"כ שיכול לענות תשובה ברורה לזה?

• הוסף לסימניות
יש למישהו מידע מוצק בעניין?

מה תכל'ס אברך בגיל גיוס שצריך לטוס לחו"ל, מה הוא צריך לעשות?
להגיע לשדה תעופה ושם לבדוק האם עוצרים אותו או לא?

אני חושב שעבר כבר מספיק זמן מאז השינוי האחרון בנושא החוק, אין איזה גוף חרדי/ח"כ שיכול לענות תשובה ברורה לזה?
להתקשר למיטב 1111 ולבדוק מול נציגה אנושית.
שם זה מעודכן במאה אחוז.
אין צורך בגוף חרדי, זה פעולה פשוטה למדי.

• הוסף לסימניות
להתקשר למיטב 1111 ולבדוק מול נציגה אנושית.
שם זה מעודכן במאה אחוז.
אין צורך בגוף חרדי, זה פעולה פשוטה למדי.

זהירות!
הם לא מוסרים תמיד נתונים מדויקים.
הרבה נפלו בפח לצעירנו.
כדאי לבודק מול עסקנים חרדים מאנ"ש ולא לסמוך על שלטונות הצבא. בטח שלא בזמנים רגישים כאלו.

• הוסף לסימניות
זהירות!
הם לא מוסרים תמיד נתונים מדויקים.
הרבה נפלו בפח לצעירנו.
כדאי לבודק מול עסקנים חרדים מאנ"ש ולא לסמוך על שלטונות הצבא. בטח שלא בזמנים רגישים כאלו.
אתה ממחזר פייק.
מיטב זה משרד ממשלתי שלא יכול להמציא או לעוות נתונים.
כל השיחות מוקלטות במערכת ובמידת הצורך ניתן להגיש תביעה לנציבות החייל ובבית המשפט.
אין שום דבר שעסקן יכול לעשות מעבר לפעולה הפשוטה של להתקשר למיטב ולבדוק - מה שאפשר לעשות לבד.

• הוסף לסימניות
אתה ממחזר פייק.
זה משרד ממשלתי שלא יכול להמציא או לעוות נתונים.
כל השיחות מוקלטות במערכת ובמידת הצורך ניתן לגשת לנציבות החייל ולבית המשפט.
אין שום דבר שעסקן יכול לעשות מעבר לפעולה הפשוטה של להתקשר למיטב ולבדוק - מה שאפשר לעשות לבד.

הלוואי ואתבדה.
אבל לצערי אני יודע על כו"כ שנעצרו (אני מדבר בשנים האחרונות, לא דווקא בתקופה האחרונה) בנתב"ג, למרות שאמרו להם שאין להם צו עיכוב.
אפשר לברר את הנתון הזה אצל עסקני הגיוס מהעדה החרדית וכדו'.
ושוב, הלוואי שאני טועה. אבל מכיון שלי ידוע אחרת, אז האחריות שלי להזהיר לפי מה שאני יודע.

• הוסף לסימניות
מנסיון עם כמה וכמה שאני מכיר באופן אישי המידע ברשות האוכלוסין לא מסונכרן עם צה"ל האופציה היחידה למידע אמין זה מיטב ב1111 או באתר מתגייסים באזור אישי בקישור המצורף https://www.mitgaisim.idf.il/טפסים-שימושיים/
לפעמים לפי הצווים שקיבלתם יוכלו העסקנים מנסיון לדעת אם זה אומר עיכוב יציאה אין לעסקנים משום סוג פלג מפלגה קבוצה וכדו' לדעת יותר מזה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה