דרוש מידע דחוף!!!!! האם מישהו יודע אם כיום יש בעיה לצאת מהארץ למחוייבי גיוס

• הוסף לסימניות
מנסיון עם כמה וכמה שאני מכיר באופן אישי המידע ברשות האוכלוסין לא מסונכרן עם צה"ל האופציה היחידה למידע אמין זה מיטב ב1111 או באתר מתגייסים באזור אישי בקישור המצורף https://www.mitgaisim.idf.il/טפסים-שימושיים
זה בדיוק מה שכתבתי
לפעמים לפי הצווים שקיבלתם יוכלו העסקנים מנסיון לדעת אם זה אומר עיכוב יציאה.
צו עיכוב יציאה מקבלים במקביל לצו 12 אך בשלב זה רק לא נותנים לצאת. ומהתאריך גיוס עוצרים בפועל.

• הוסף לסימניות
הלה לא פעיל בטלפון. מטעמים מובנים שמא יבולע לו וכו'. בפרט בתקופה האחרונה עקב התחקיר בתקשורות וכו'.
אין לי שום עניין לנצח, ובטח שלא להתווכח... כתבתי את מה שאני יודע. ובזה מיצתי.
עד כמה שידוע לי, אנשים מקרב העדה החרדית פחות מחשבנים לתקשורת.

• הוסף לסימניות
נכון שזה המקום היחיד ולא משרד הפנים, הבעיה היא שאם נתפסים אחר כך אפילו בלי קשר אי אפשר לומר לא ידעתי לא שמעתי.

להתקשר למיטב 1111 ולבדוק מול נציגה אנושית.
שם זה מעודכן במאה אחוז.
אין צורך בגוף חרדי, זה פעולה פשוטה למדי.
זה נראה לי קצת סיכון...

• הוסף לסימניות
מי שמבצע שיחה למיטב צריך לקחת בחשבון שאם אח"כ הוא נעצר הוא לא יכול לומר לא ידעתי ולא קיבלתי צו, כיון שהכל מתועד ומוגש אח"כ לפני בית הדין הצבאי! (אפשר לראות את זה גם בפרוטוקולים)
לעומת זאת שיחה לרשות האוכלוסין היא לא בעייתית אבל תמיד ימחק שם הצו עכוב יציאה 21 ימים מתאריך החיול למרות שעדיין הנתון מופיע במשטרת הגבולות וכך הם עוצרים במקום את כל מי שמשתמט מהצבא ורוצה לצאת מהארץ

• הוסף לסימניות
מי שמבצע שיחה למיטב צריך לקחת בחשבון שאם אח"כ הוא נעצר הוא לא יכול לומר לא ידעתי ולא קיבלתי צו, כיון שהכל מתועד ומוגש אח"כ לפני בית הדין הצבאי! (אפשר לראות את זה גם בפרוטוקולים)

ברגע שאתה מתקשר ושומע שיש צו עיכוב יציאה אתה לא מנסה לצאת. כך שאין סיבה שתגיע למשפט צבאי.
ובפרט במצב הנוכחי שהמשטרה לא מסגירה למ"צ ורק משטרת הגבולות מסגירה. אין סיבה שלא להתקשר.

• הוסף לסימניות
ברגע שאתה מתקשר ושומע שיש צו עיכוב יציאה אתה לא מנסה לצאת. כך שאין סיבה שתגיע למשפט צבאי.
ובפרט במצב הנוכחי שהמשטרה לא מסגירה למ"צ ורק משטרת הגבולות מסגירה. אין סיבה שלא להתקשר.
אתה צודק בעיקרון שזה רחוק שיהיה מעצר, וגם אם הצבא ינסה להוכיח שהוא יותר חזק ולנסות לעצור מעצרים המוניים הוא יצטרך את עזרת המשטרה דבר שהמשטרה לא תעשה לכאו', אבל עדיין, יש כאן משהו שיכול לסכן במובן מסוים, ובפרט שמתחילת חרבות ברזל הוחמרה הענישה גם כלפי משתמטים.
אני לא אומר שזה שטות להתקשר, אבל צריך לדעת גם את הסיכון.

• הוסף לסימניות
א"א לדעת מה יהיה ברבות הימים

• הוסף לסימניות
א"א לדעת מה יהיה ברבות הימים
אבל גם במידה ויהיה כזה ארוע אפוקליפטי ובדיוני שכל החייבי גיוס החרדים נעצרים, הטענה שהוא לא ראה את הצווים ס"ה תדחה את ההשתמטות בעוד חודשיים שלאחריהם יעצרו אותו שוב. כך שאין שום רווח בלא להתקשר למיטב.
סתם מענין, יש לך קישור לאתר שאפשר לראות בו פרוטוקולים של בית משפט צבאי?
אין כזה אתר.

• הוסף לסימניות
לא צריך שכולם, מספיק שבמקרה הוא יעצר ח"ו בעוד X שנים, והכול יכול להיות
גם יכול להיות שהעולם הולוגרמה...
המסר מובן. לא צריך להמנע מלהתקשר כאשר החששות כל כך רחוקים ובלתי מסתברים.

• הוסף לסימניות
אם למשהו יש מידע איך יוצרים קשר עם ועד הישיבות אם יש לי צו עיכב יציאה מהארץ?

• הוסף לסימניות
אם למשהו יש מידע איך יוצרים קשר עם ועד הישיבות אם יש לי צו עיכב יציאה מהארץ?
גם אני מחפש מידע בנושא!
ושוב דרמה: אברך חתן צעיר נעצר בשעות אלו בנתב"ג העסקנים דנים עם גדולי ישראל על דרכי הפעולה
צריך כבר לעזוב את הממשלה סופית! שום דבר לא הרווחנו מהם!!!!!

• הוסף לסימניות
מי שהוא יודע אני קיבלתי צו ראשון אני מתכנן לטוס אחרי פסח ורוצה להזמין כרטיסים כרגע ברשות האוכלסין והגירה אין לי עיכוב יציאה מה הסיכוי שעד אז יהיה לי תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה