דחוף! המחשב דורש לאתחל את הכרטיס זיכרון - דחוף!!!

• הוסף לסימניות
לחיצה ימינית על 'מחשב זה' > ניהול > ניהול דסקים
1649794032963.png

• הוסף לסימניות
הוא כותב לי 64MB אז אי אפשר?
אין שום דבר לעשות???:oops:

• הוסף לסימניות
למה זה קורה?
(כנראה גם אצלי עכשיו?)

• הוסף לסימניות
המקרה הספציפי הזה נגרם ככל הנראה משבר פיזי של הכרטיס (אפי' סדק מיקרוסקופי) או התחממות יתר או סתם דפק בייצור

• הוסף לסימניות
יש לי דיסקונקי נראה לי די חדש של סנדיסק. המחשב שלי ווינדוס 10. כשאני מכניס אותו למחשב הוא אומר שצרי קוד לפרמט, א כשאני עושה פרמוט או אומר שאין לא אפשרות לפרמט (ניסתי לפרמט גם דר ניהול דיסקים).

• הוסף לסימניות
עזרה דחוווווווווווף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני מכניסה כרטיס מלא למצלמה והוא כותב שגיאת כרטיס זיכרון
אני מכניסה את זה למחשב והוא מבקש לאתחל
מה עושים??????????????????????????

• הוסף לסימניות
עייני לעיל לבדוק בניהול דיסקים את הגודל שלו
מה שבטוח לא לאתחל

• הוסף לסימניות
אפשר לשחזר על ידי תוכנת שחזור.
תמונות בקלות, סרטונים יותר קשה.

• הוסף לסימניות
קודם תבדקי מה המצב שלו בניהול דיסקים
אחרי כן נראה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא נפתח.
יש חנות שיכולה לעשות את זה?
או מישהו שיסביר לי בצילום מסך?
התמונות מאוד חשובות לי
תודה!!!!!!!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה