הכלל הוא שככל שהמדפסת זולה יותר, כך הדיו יקר יותר. צריך לעשות חישוב כמה מדפיסים בחודש.יש למישהו מידע???
הומלץ לי עליה:
מדפסת הזרקת דיו Canon Maxify Mb2150
רק הרזולציה שלה נמוכה, 600×1200.
או על זאת- מדפסת הזרקת דיו Brother MFC-J5330DW
שהיא A3 ובומבסטית
או לייזר-שאין כרגע במלאי בחנות שאני מכירה.
מכירים אחת מאלה???
כמה את מדפיסה? איזה רמת סריקה? והאם חשוב לך פקס? והאם הכרחי אלחוטי?מדפסת ביתית איכותית צבעונית כולל סורק
במחיר שפוי
מצאתי בינתיים מדפסת 3835 מקרוב משפחה..כמה את מדפיסה? איזה רמת סריקה? והאם חשוב לך פקס? והאם הכרחי אלחוטי?
לא תמיד, לא בהכרח, לא כ"כ נכון מה שכתבת.אין ספק שלייזר הרבה יותר איכותית, אלא מה? גם הרבה יותר יקרה.
מה שיש לבדוק הוא, האם הדיו של הלייזר יוצא זול יותר בחלוקה לדפים.?
פצצה של מכונהקנינו בחודש האחרון מדפסת מעולה
עם הדפסה צבעונית וWIFI
HP Officejet Pro 8023
כמעט תמיד. אני משלם בלייזר על טונר תואם של סמסונג, 60 ש"ח ל3000 דפים. כבר 3 שנים, ואין הבדל בין המקורי לתואם. אגב המקורי עולה סביבות 250 ש"ח ועדיין הרבה יותר זול מהזרקת דיו. דגם המדפסת שלי סמסונג אקספרס M2670לא תמיד, לא בהכרח, לא כ"כ נכון מה שכתבת.
יפה מאד אז בדגם שלך זה נכון מצד שני יש הזרקות דיו הרבה יותר זולות....כמעט תמיד. אני משלם בלייזר על טונר תואם של סמסונג, 60 ש"ח ל3000 דפים. כבר 3 שנים, ואין הבדל בין המקורי לתואם. אגב המקורי עולה סביבות 250 ש"ח ועדיין הרבה יותר זול מהזרקת דיו. דגם המדפסת שלי סמסונג אקספרס M2670
כגון ?יפה מאד אז בדגם שלך זה נכון מצד שני יש הזרקות דיו הרבה יותר זולות....
ואיך האיכות הדפסה שלהם? כי היה לי הזרקת דיו ואח"כ עברתי ללייזר של סמסונג M2670 ואין השוואה מבחינת חדות ההדפסה.אפסון L3111 ו HP515 וכדו'
היה לי פעם HP4500 וחדות ההדפסה לא מתקרבת לסמסונג M2670. (אולי בגלל שהיא מדפסת פשוטה?)חדות ההדפסת בהזרקת דיו אמורה ליהות הרבה יותר מלייזר,
בכל מקרה אני יכול להגיד לך שהלקוחות שקנו את זה מאושרים עד הגג מכל הבחינות....
חוץ ממה שהיא מאד איטית, ודווח גם על תקיעת דפים. עיין חוו"ד בזאפבכל מקרה אני יכול להגיד לך שהלקוחות שקנו את זה מאושרים עד הגג מכל הבחינות....
נכון מאד, אבל תלוי המינון, וגם כשאתה רואה שם תקלה שחוזרת על עצמה אצל הרבה אנשים, כנראה שזו נקודת חולשה באותה המדפסת.מדפסת 4500 ישנה מאד לא קשורה בכלל וא"א להשוות.
בנוגע לתקלות שמופיעות בזאפ , א"א לקחת ראיה מזא] כי יש שם הרבה אנשים שלא יודעים לתפעל.
תראה לי מדפסת שאין עליה קללות בזאפ...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים