מידע שימושי דחוף!!! המלצות על מדפסת איכותית

• הוסף לסימניות
מדפסת ביתית איכותית צבעונית כולל סורק
במחיר שפוי

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יש למישהו מידע???
הומלץ לי עליה:
מדפסת הזרקת דיו Canon Maxify Mb2150
רק הרזולציה שלה נמוכה, 600×1200.

או על זאת- מדפסת ‏הזרקת דיו Brother MFC-J5330DW
שהיא A3 ובומבסטית

או לייזר-שאין כרגע במלאי בחנות שאני מכירה.

מכירים אחת מאלה???

• הוסף לסימניות
יש למישהו מידע???
הומלץ לי עליה:
מדפסת הזרקת דיו Canon Maxify Mb2150
רק הרזולציה שלה נמוכה, 600×1200.

או על זאת- מדפסת ‏הזרקת דיו Brother MFC-J5330DW
שהיא A3 ובומבסטית

או לייזר-שאין כרגע במלאי בחנות שאני מכירה.

מכירים אחת מאלה???
הכלל הוא שככל שהמדפסת זולה יותר, כך הדיו יקר יותר. צריך לעשות חישוב כמה מדפיסים בחודש.

• הוסף לסימניות
תודה, חושב, ושתי המדפסת האלה על אותו סטטוס.

• הוסף לסימניות
אין ספק שלייזר הרבה יותר איכותית, אלא מה? גם הרבה יותר יקרה.
מה שיש לבדוק הוא, האם הדיו של הלייזר יוצא זול יותר בחלוקה לדפים.?

• הוסף לסימניות
קנינו בחודש האחרון מדפסת מעולה
עם הדפסה צבעונית וWIFI
HP Officejet Pro 8023

• הוסף לסימניות
לא תמיד, לא בהכרח, לא כ"כ נכון מה שכתבת.
כמעט תמיד. אני משלם בלייזר על טונר תואם של סמסונג, 60 ש"ח ל3000 דפים. כבר 3 שנים, ואין הבדל בין המקורי לתואם. אגב המקורי עולה סביבות 250 ש"ח ועדיין הרבה יותר זול מהזרקת דיו. דגם המדפסת שלי סמסונג אקספרס M2670

• הוסף לסימניות
כמעט תמיד. אני משלם בלייזר על טונר תואם של סמסונג, 60 ש"ח ל3000 דפים. כבר 3 שנים, ואין הבדל בין המקורי לתואם. אגב המקורי עולה סביבות 250 ש"ח ועדיין הרבה יותר זול מהזרקת דיו. דגם המדפסת שלי סמסונג אקספרס M2670
יפה מאד אז בדגם שלך זה נכון מצד שני יש הזרקות דיו הרבה יותר זולות....

• הוסף לסימניות
חדות ההדפסת בהזרקת דיו אמורה ליהות הרבה יותר מלייזר,
בכל מקרה אני יכול להגיד לך שהלקוחות שקנו את זה מאושרים עד הגג מכל הבחינות....

• הוסף לסימניות
חדות ההדפסת בהזרקת דיו אמורה ליהות הרבה יותר מלייזר,
בכל מקרה אני יכול להגיד לך שהלקוחות שקנו את זה מאושרים עד הגג מכל הבחינות....
היה לי פעם HP4500 וחדות ההדפסה לא מתקרבת לסמסונג M2670. (אולי בגלל שהיא מדפסת פשוטה?)

• הוסף לסימניות
מדפסת 4500 ישנה מאד לא קשורה בכלל וא"א להשוות.
בנוגע לתקלות שמופיעות בזאפ , א"א לקחת ראיה מזא] כי יש שם הרבה אנשים שלא יודעים לתפעל.
תראה לי מדפסת שאין עליה קללות בזאפ...

• הוסף לסימניות
מדפסת 4500 ישנה מאד לא קשורה בכלל וא"א להשוות.
בנוגע לתקלות שמופיעות בזאפ , א"א לקחת ראיה מזא] כי יש שם הרבה אנשים שלא יודעים לתפעל.
תראה לי מדפסת שאין עליה קללות בזאפ...
נכון מאד, אבל תלוי המינון, וגם כשאתה רואה שם תקלה שחוזרת על עצמה אצל הרבה אנשים, כנראה שזו נקודת חולשה באותה המדפסת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה