אצלי היתה הבעיה הזו, שיניתי רזולוציה. והכל ב"ה הסתדר...נכתב ע"י מר נחמיאס;613754:המון נקודות מרצדים על המסך, לא רואה תקין ולא מסוגל לעבוד... מישהו נתקל מישהו מכיר?
אני לא יודע בכמה בתי אבי יש מסכים כאלה ("שמנים") ב 2011נכתב ע"י nachoom10;618060:אם הבעיה לא נפתרה יכול להיות שיש איזה מגנט או רמקול ליד המסך וזה גורם למסך לרעוד.
נכתב ע"י מר נחמיאס;618579:כשאני משחק בכבל חשמל - בנקודת החיבור למסך - זה מסתדר לזמן מה
נכתב ע"י שאפו;619257:גם לי יש את אותה הבעיה נראה לי
מה שהכי מוזר פה, שבבוקר אחד הוא טוב, אחה"צ, לאחר התעוררות ממצב שינה, הוא שוב כולו קווים... לא מרצד, הוא פשוט לא ברור, רואים רק קווים!!!
אם מדליקים את המחשב מחדש או מוציאים ומכניסים שוב את החיבור של המסך, לפעמים זה עוזר ולפעמים לא. מה יכולה להיות הבעיה? החלפתי לאחרונה כרטיס מסך, יש מצב שזו הבעיה?!
תגידו, אתם תמיד קוראים רק את שני הפוסטים האחרונים ולא את כל האשכול?נכתב ע"י שאפו;619377:מומחים, עזרו לי בבקשה!
יש צורך בטכנאי? כרגע הוא בסדר ברגע שאעבור למצב שינה, פעם ככה ופעם...
נכתב ע"י DDFF;619955:תגידו, אתם תמיד קוראים רק את שני הפוסטים האחרונים ולא את כל האשכול?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים