דחוף! המסך השתבש

• הוסף לסימניות
המון נקודות מרצדים על המסך, לא רואה תקין ולא מסוגל לעבוד... מישהו נתקל מישהו מכיר?

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 94.5 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
נכנסתי לכאן ממחשב אחר ולא רואים שום דבר מוזר בתמונה.
יכול להיות שזה משהו פיזי?

נו....

(נ.ב. השאלה בפורום הנכון?)

• הוסף לסימניות
ורה לפעמים שהמסך לא ברור/רועד
הפיתון הוא כך
ייתכן שיש צורך להגדיר את "קצב ריענון מסך"
עושים את זה כך [בXP]
הקש על שולחן עבודה בלחצן הימני בעכבר/מאפיינים/הגדרות/מתקדם/צג/העלה את הקצב למקסימום

בהצלחה רבה

• הוסף לסימניות
ורה לפעמים שהמסך לא ברור/רועד
הפיתון הוא כך
ייתכן שיש צורך להגדיר את "קצב ריענון מסך"
עושים את זה כך [בXP]
הקש על שולחן עבודה בלחצן הימני בעכבר/מאפיינים/הגדרות/מתקדם/צג/העלה את הקצב למקסימום

בהצלחה רבה

• הוסף לסימניות
אם הבעיה לא נפתרה יכול להיות שיש איזה מגנט או רמקול ליד המסך וזה גורם למסך לרעוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מר נחמיאס;613754:
המון נקודות מרצדים על המסך, לא רואה תקין ולא מסוגל לעבוד... מישהו נתקל מישהו מכיר?
אצלי היתה הבעיה הזו, שיניתי רזולוציה. והכל ב"ה הסתדר...

• הוסף לסימניות
כשאני משחק בכבל חשמל - בנקודת החיבור למסך - זה מסתדר לזמן מה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nachoom10;618060:
אם הבעיה לא נפתרה יכול להיות שיש איזה מגנט או רמקול ליד המסך וזה גורם למסך לרעוד.
אני לא יודע בכמה בתי אבי יש מסכים כאלה ("שמנים") ב 2011 :rolleyes:

למר נחמיאס:
יכול להיות בעיה בכבל עצמו או בחיבור למסך. (כנראה שלא חידשתי כלום).

• הוסף לסימניות
גם לי יש את אותה הבעיה נראה לי :eek:
מה שהכי מוזר פה, שבבוקר אחד הוא טוב, אחה"צ, לאחר התעוררות ממצב שינה, הוא שוב כולו קווים... לא מרצד, הוא פשוט לא ברור, רואים רק קווים!!!
אם מדליקים את המחשב מחדש או מוציאים ומכניסים שוב את החיבור של המסך, לפעמים זה עוזר ולפעמים לא. מה יכולה להיות הבעיה? החלפתי לאחרונה כרטיס מסך, יש מצב שזו הבעיה?!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מר נחמיאס;618579:
כשאני משחק בכבל חשמל - בנקודת החיבור למסך - זה מסתדר לזמן מה

אז אתה בעצמך מעיד שהבעיה בכבל או בנקודת החיבור עצמה.

דרך אגב, אתה עדיין משתמש במסכים הישנים, שם הבעיה היתה די נפוצה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שאפו;619257:
גם לי יש את אותה הבעיה נראה לי :eek:
מה שהכי מוזר פה, שבבוקר אחד הוא טוב, אחה"צ, לאחר התעוררות ממצב שינה, הוא שוב כולו קווים... לא מרצד, הוא פשוט לא ברור, רואים רק קווים!!!
אם מדליקים את המחשב מחדש או מוציאים ומכניסים שוב את החיבור של המסך, לפעמים זה עוזר ולפעמים לא. מה יכולה להיות הבעיה? החלפתי לאחרונה כרטיס מסך, יש מצב שזו הבעיה?!

מומחים, עזרו לי בבקשה!
יש צורך בטכנאי? כרגע הוא בסדר ברגע שאעבור למצב שינה, פעם ככה ופעם...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שאפו;619377:
מומחים, עזרו לי בבקשה!
יש צורך בטכנאי? כרגע הוא בסדר ברגע שאעבור למצב שינה, פעם ככה ופעם...
תגידו, אתם תמיד קוראים רק את שני הפוסטים האחרונים ולא את כל האשכול?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DDFF;619955:
תגידו, אתם תמיד קוראים רק את שני הפוסטים האחרונים ולא את כל האשכול?

קראתי כל אות, ולא מצאתי לנכון להקיש ממקרה למקרה, אולי הבעיה אצלי שונה כי כשמדליקים מחדש את המחשב כמה פעמים הוא חוזר לעצמו, אבל זה רק לפעמים...:eek:
אולי צריך להחליף מסך וזהו? :confused:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה