מחיר למשתכן דחוף. זכיה במחיר למשתכן שהגיע זמן החתימה - אחרי שרכשו דירה

• הוסף לסימניות
אז הוא גם לא לוקח מקום של אף אחד. והקריאות שלך ברוב רגש מיותרות.
לא ממש הבנת את טענתי. הוא בהחלט לוקח מקום. כי עד שהוא מבטל את ה"זכיה" שלו (הפיקטיבית) זה יכול לקחת שנתיים (לרוב זה קורה בזמן חתימות החוזים), ועד אז הבא בתור שלא זכה התייאש וקנה בשוק החופשי (למרות שהיה מגיע לו לזכות).

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה -
האם יש מישהו שמתמחה או יכול לעזור במקרה דומה?

זכיה במחיר למשתכן אחרי שכבר אין תעודת זכאות בתוקף, כי רכשנו דירה... נשמח מאד לראות אם יש אפשרות לנצל את הזכיה/למכור אותה או משהו אחר.

תודה
אני מכיר מישהוא שהסתדר במקרה דומה אתה יכול ליצור קשר במייל 9929448 שטרודל ג'ימייל
אחרי שקראת תעדכן ואני ימחוק את המייל

• הוסף לסימניות
יש סיבה שלא הגבתי באשכול הזה לגופו של עניין למרות שכל הטריקים ידועים לכל עורך דין
כי מלבד תפקידי בפרשן בפרוג אני גם עורך דין ויודע שזה לא תמיד חלק הדברים הללו.
רבויסיי צריך לדעת שחלק מהעצות שהיו כאן הן על הגבול הפלילי.

• הוסף לסימניות
יש סיבה שלא הגבתי באשכול הזה לגופו של עניין למרות שכל הטריקים ידועים לכל עורך דין
כי מלבד תפקידי בפרשן בפרוג אני גם עורך דין ויודע שזה לא תמיד חלק הדברים הללו.
רבויסיי צריך לדעת שחלק מהעצות שהיו כאן הן על הגבול הפלילי.
אם מותר לקפוץ על האשכול.
קניתי לפני כעשר שנים גג בנין שעדיין לא מאושר לבניה, ולא נתקלתי בבעיה בענין מחיר למשתכן ושכר דירה.
בגלל בקשה למס הכנסה שלילית, ביקשו ממני הבהרה בענין הגג, ושבוע שעבר קיבלתי את המסמך הזה.
האם הלך עלי המחיר למשתכן?
אני מדבר על פי החוק!
1733603606784.png

• הוסף לסימניות
אם מותר לקפוץ על האשכול.
קניתי לפני כעשר שנים גג בנין שעדיין לא מאושר לבניה, ולא נתקלתי בבעיה בענין מחיר למשתכן ושכר דירה.
בגלל בקשה למס הכנסה שלילית, ביקשו ממני הבהרה בענין הגג, ושבוע שעבר קיבלתי את המסמך הזה.
האם הלך עלי המחיר למשתכן?
אני מדבר על פי החוק!
צפה בקובץ המצורף 1840770
אם הקרקע מיועדת למגורים אתה לא זכאי - ראה בסעיף החמישי (אחד לפני האחרון).

חסרי דירה​

"דירה בהנחה" מיועדת בעיקר לחסרי דירה, אך גם למשפרי דיור.
חסרי דירה הם:

• כאלה שאין ולא היו בבעלותם דירה או חלק בדירה (יותר משליש דירה, במצטבר) בדירה ב-3 השנים האחרונות
  • כאלה שלא שכרו דירה שחל עליה חוק הגנת הדייר (דמי מפתח) ב-3 השנים האחרונות
  • כאלה שאינם בני רשות ליחידת דיור בנחלה במשק חקלאי ביישוב קהילתי
  • כאלה שאין להם זכויות בדירה בשלבי בנייה
  • כאלה שאין להם זכויות בחלק שעולה על שליש, במצטבר, בקרקע המיועדת למגורים או בחלק בקרקע המעניק זכויות לבנייה של יותר משליש ביחידת דיור.
  • כאלה שאין להם זכויות בדירה באמצעות קבוצת רכישה או קבוצת רוכשים.
בעת חתימת החוזה לדירת דירה בהנחה עליכם להיות עדיין במעמד של חסרי דירה.

• הוסף לסימניות
אם הקרקע מיועדת למגורים אתה לא זכאי - ראה בסעיף החמישי (אחד לפני האחרון).

חסרי דירה​

"דירה בהנחה" מיועדת בעיקר לחסרי דירה, אך גם למשפרי דיור.
חסרי דירה הם:

• כאלה שאין ולא היו בבעלותם דירה או חלק בדירה (יותר משליש דירה, במצטבר) בדירה ב-3 השנים האחרונות
  • כאלה שלא שכרו דירה שחל עליה חוק הגנת הדייר (דמי מפתח) ב-3 השנים האחרונות
  • כאלה שאינם בני רשות ליחידת דיור בנחלה במשק חקלאי ביישוב קהילתי
  • כאלה שאין להם זכויות בדירה בשלבי בנייה
  • כאלה שאין להם זכויות בחלק שעולה על שליש, במצטבר, בקרקע המיועדת למגורים או בחלק בקרקע המעניק זכויות לבנייה של יותר משליש ביחידת דיור.
  • כאלה שאין להם זכויות בדירה באמצעות קבוצת רכישה או קבוצת רוכשים.
בעת חתימת החוזה לדירת דירה בהנחה עליכם להיות עדיין במעמד של חסרי דירה.
זה בדיוק השאלה לי האם זה נקרא מיועדת למגורים, כשאין עדיין תהליך של אישורי בניה.
מה גם שעד היום זה לא היוה מכשול למחיר למשתכן, רק שאני חושש שהמכתב הזה נשלח גם למשרד השיכון, וכעת זה יי בעיה.

תודה רבה.

• הוסף לסימניות
האם יש מישהו שמתמחה או יכול לעזור במקרה דומה?

זכיה במחיר למשתכן אחרי שכבר אין תעודת זכאות בתוקף, כי רכשנו דירה... נשמח מאד לראות אם יש אפשרות לנצל את הזכיה/למכור אותה או משהו אחר.

תודה
אם זה עדיין רלוונטי,
צור קשר במס' 0548-510140,
ואשתדל לעזור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה