מעבד מזון דחוף- חלק חילוף למעבד מזון בראון

• הוסף לסימניות
אשמח מאד גם לקערה
האם ניתן לתקן/להחליף את חלק הפרפר שבתחתית הקערה?

• הוסף לסימניות
למי שמעוניין, לא מזמן התקלקל לי מעבד מזון בראון ויש לי את כל החלקים למסירה. ייתכן וגם ניתן לתקן את המנוע, אבל לא ניסינו. השתמשתי רק לפרווה. נמצא בירושלים.

• הוסף לסימניות
@דבי ו אשמח לקבל את הקערה לאמא שלי, מהיכן את בירושלים?

• הוסף לסימניות
למסירה מג'ימקס 5100 רק המנוע וקערה ללא המכסה

• הוסף לסימניות
למי שמעוניין, לא מזמן התקלקל לי מעבד מזון בראון ויש לי את כל החלקים למסירה. ייתכן וגם ניתן לתקן את המנוע, אבל לא ניסינו. השתמשתי רק לפרווה. נמצא בירושלים.
@דבי ו אשמח לקבל את החלקים, איפה אתם בירושלים?

• הוסף לסימניות
אני צריך את הגומי שיושב בתחתית של הבלנדר של הקנווד (החדשים).
יש שם גומי שבסוף ההברגה (שעליה מתברג הכוס זכוכית),
נתפס לי ונקרע בהפעלה,
אשמח לדעת איך ניתן להשיג

• הוסף לסימניות
אם עדיין רלוונטי - אשמח לפרטי התקשרות

• הוסף לסימניות
הי
נשבר לי חלק בבראון, אשמח לקבל מידע 0527612728
תודה ממש

• הוסף לסימניות
ניתן להשיג מנוע של מעבד מזון בראון 3205 ועוד חלקי חילוף של מעבד מזון בראון.
בטלפון 02-5681713

• הוסף לסימניות
אם רלוונטי עדיין
איזה דגם
הלך לי כרטיס אלקטרוני

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה