את המנוע כבר אין?02-5681713
יש לך מס' שלהם?יש במרכז החשמל (אבנ"ז 6) סט של קערה-מכסה-סכין (להב) ב220
089743811יש לך מס' שלהם?
רוצה לקנות קערה
יש לי למסור לך את הסכין גירודמחפשת לקנות את הסכין גירוד=פומפיה, החורים הדקים
תודה! יש לך איך להעביר למו"ע?יש לי למסור לך את הסכין גירוד
אני מ ביתר אם רלוונטי תכתבי לי פרטים בשמחה
כבר אין להם089743811
בביגל חשמל באשדודכבר אין להם
משהו יודע היכן ניתן להשיג קערה?
יש לך מס'?בביגל חשמל באשדוד
לא כ"כתודה! יש לך איך להעביר למו"ע?
יש לך במקרה קערה?יש לי למסור לך את הסכין גירוד
אני מ ביתר אם רלוונטי תכתבי לי פרטים בשמחה
לצערי לא.יש לך במקרה קערה?
יכולה לכתוב לי?לצערי לא.
יש לי את הסכינים למסירה
תכתבי לי מייל או נייד שלך ואתקשר בשמחהיכולה לכתוב לי?
כתבתי ומחקתי...תכתבי לי מייל או נייד שלך ואתקשר בשמחה
יש שם גם אפשרות להזמין קערה של המעבד מזון?הגיע לי עכשיו, נראה ממש איכותי ומתאים 1:1!!
המחזיק דיסקה
![]()
Anwendbar auf Borang-Koch maschinen zubehör k600 fp3010 3205 mit eingebautem Tablett messer halter und Schneid klinge - AliExpress 15
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
ק.ש.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים