- הוסף לסימניות
לא כ"כ אפשריאז תכנסו דרך גלישה גלויה
אם זה גלישה בסתר אז פשוט תסגרו ותפתחו ישר את החשבון שאתם רוצים לחבר
אין דרך להגיע לזה דרך המייל עצמו?
לא כ"כ אפשריאז תכנסו דרך גלישה גלויה
אם זה גלישה בסתר אז פשוט תסגרו ותפתחו ישר את החשבון שאתם רוצים לחבר
למה אתה מתכון מהמיל עצמו?לא כ"כ אפשרי
אין דרך להגיע לזה דרך המייל עצמו?
מה צריך לעשות במייל כדי להגיע לזה? (חייבת להיות דרך כזו)למה אתה מתכון מהמיל עצמו?
זה דפדפן
לא דרך המילמה צריך לעשות במייל כדי להגיע לזה? (חייבת להיות דרך כזו)
על מה ללחוץ? (עזרה, אשפה, דואר נכנס..?)
יש לי מייל רגילאולי תשלח תמונה של מה שאתה לא מצליח
שוב אני אומר לא צריך ללחוץ במיל כלוםיש לי מייל רגיל
פשוט כדי לפתוח את הקישור הזה בכתובת מייל אחרת על מה צריך ללחוץ במייל כדי להגיע לזה?
על משהו מאלה?
צפה בקובץ המצורף 673123
הבנתי.שוב אני אומר לא צריך ללחוץ במיל כלום
תנסה להכנס דרך הקישור הזה ותשלח תמונה של מה שמופיע לך
Gmail Message Recovery Tool - Gmail Help
Recover your emails that might have been deleted due to someone accessing your account without permission.support.google.com
צאי מכל החשבונות,הבנתי.
רק שאני התכוונתי למשהו אחר.
כשאני פותחת את הקישור הזה, זה נפתח על המייל של הברירת מחדל.
אני רוצה לפתוח את הקישור הזה ממייל אחר שלא מופיעה ברשימת חשבונות. (מייל לא שמור)
זה פותח ככה: (אבל אני לא צריכה במייל הזה)
צפה בקובץ המצורף 673153
לא חשוב.צאי מכל החשבונות,
ואז היכנסי למייל שאתם רוצים, ושם תבצעו זאת...
לא קראת את כל השרשור אבל נראה לי שלזה התכוונתם, לא?
לא חשוב.
תודה רבה על הרצון
הסתדרתי.
מצאתי איך להגיע לזה.
אשפה>>עזרה>>הודעות ג'ימייל חסרות
צפה בקובץ המצורף 673159
חבל שלא קורים הכול לפני שמגביםללחוץ למטה על רוב הודעות האימייל שלי חסרות וגימייל ישחזר (בד"כ) את הכל.
קראתי הכל.חבל שלא קורים הכול לפני שמגבים
תנסה להכנס למייל הזה דרך מכשיר שנכנסת ממנו בעבר, ואז תבחר שכחתי סיסמה אם יבקש לשלוח הודעה תסמן שהטלפון לא לידך וכו' ואז ג'ימייל יבקש ממך חשבון אחר שיחזרו אליו תוך כמה ימים. אם זה באמת אותו מכשיר שנכנסת ממנו בעבר אז ישחררו לך (כאן זה בדיקה אנושית ולא מערכת ממוחשבת).למי יש דרך לשחזר כתובת מייל אם לא זוכרים את הסיסמא האחרונה
יש דרך !!
ובד"כ זה גם עובד.
בבקשה:
ללחוץ למטה על רוב הודעות האימייל שלי חסרות וגימייל ישחזר (בד"כ) את הכל.הודעות Gmail חסרות - מחשב - Gmail עזרה
יש כמה סיבות אפשריות לכך שאימייל מסוים חסר ב-Gmail. לדוגמה, האימייל הועבר לספאם במקום לתיבת הדואר הנכנס. במאמר הזה מוסבר איך לאתר אימיילים חסרים. קודם כול, כדאי לבדוק את הדברים הבאים אם אתם לא מוצsupport.google.com
בדרייב יש אפשרות שונהמישהו יודע אם זה יעיל גם לקבצים שנמחקו מהדרייב?
אולי @גיחצי שפומפה ?
אולי יש לך קישור?שאתם בפנים אהדרייב יש אפשרות לשלוח בקשה לתמיכה
אולי יש לך קישור?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים