נכתב ע"י ruchama135;871770:ד"ר שבת
הכי הכי זול (כשבדקנו טיפול מסוים הוא היה זול ממש בחצי מחיר)
עושה עבודה מעולה
(מזהירה מראש: הוא מטפל בכמה בבת אחת, פחות נעים, ולא מפחד מלהכאיב... הוא לא מסוג הרופאים שמחכים שתנוחי בין לבין וכו')
ממליצה בחום.
נמצא באזור הדוידקה
02-6258228
הייתי שם עם קרובת משפחה (אשה לא מפונקת בכלל!!) והצרחות שהיו שם היו כמו של לידהנכתב ע"י ruchama135;871770:ד"ר שבת
הכי הכי זול (כשבדקנו טיפול מסוים הוא היה זול ממש בחצי מחיר)
עושה עבודה מעולה
(מזהירה מראש: הוא מטפל בכמה בבת אחת, פחות נעים, ולא מפחד מלהכאיב... הוא לא מסוג הרופאים שמחכים שתנוחי בין לבין וכו')
ממליצה בחום.
נמצא באזור הדוידקה
02-6258228
מכירה אותו באופן אישי! צרפתי נכון?נכתב ע"י minach;871823:יש רופא בשם ד"ר גז בבית וגן בן אדם פשוט מדהים נחמד ועדין!!! מקצועי ברמות הגבוהות ביותר. אני מגיע לטפל אצלו מבני ברק, עשיתי אצלו לפני חודש טיפול שורש מסובך ולא הרגשתי שום כאב ואני לא מגזים! אני ממליץ עליו בחום הבעיה אצלו שצריכים לחכות המון זמן לתור אצלו מה שכן טיפול עזרה ראשונה לפעמים הוא מקבל מהר....
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים