דחוף... כואב לי השיניים....

• הוסף לסימניות
ואני מחפשת רופא שיניים אמין וזול בירושלים,
מישהו מכיר?????????.

תזכו למצוות.

• הוסף לסימניות
קודם תקחי אופטלגין שירגיע למה לסבול...

• הוסף לסימניות
יש את ד"ר איזבה בבר אילן
רופא חרדי מקצועי ואמין!

• הוסף לסימניות
האופטלגין נלקח... אני מדברת בין אופטלגין לרעהו.....

• הוסף לסימניות
רפואה שלימה ושהכאבים יעברו מהר מהר ...
שבוע שעבר סבלתי פשוט לבכות מכאבים
ובאמת חשוב ברר על רופא אמין ,אני הלכתי לעזרה ראשונה בקופ"ח והרופאה קבעה שיש לי טיפול שורש
מה שהתברר אצל רופא מומחה כשטיות!!!
מבינה אותך....!!

• הוסף לסימניות
ד"ר שבת
הכי הכי זול (כשבדקנו טיפול מסוים הוא היה זול ממש בחצי מחיר)
עושה עבודה מעולה
(מזהירה מראש: הוא מטפל בכמה בבת אחת, פחות נעים, ולא מפחד מלהכאיב... הוא לא מסוג הרופאים שמחכים שתנוחי בין לבין וכו')
ממליצה בחום.
נמצא באזור הדוידקה
02-6258228

• הוסף לסימניות
לפיכך יוצא באמת הכי זול, שלא ירצו לחזור אליו מפחד.

:mad::mad:
נכתב ע"י ruchama135;871770:
ד"ר שבת
עושה עבודה מעולה
(מזהירה מראש: הוא מטפל בכמה בבת אחת, פחות נעים, ולא מפחד מלהכאיב... הוא לא מסוג הרופאים שמחכים שתנוחי בין לבין וכו')
ממליצה בחום.
נמצא באזור הדוידקה
02-6258228

• הוסף לסימניות
אם יש נפיחות ומוגלה הפתרון לגרגר מי מלח.
ויש טיפות לשניים

• הוסף לסימניות
וחוץ ממה שכתבתי על המחיר הוא אמין ויחד עם זה שהוא מכאיב... הוא מאוד אנושי
בעלי עשה אצלו תחילת טיפול ביום שישי ובמוצ"ש הוא מאוד סבל והיה לו נפיחות וכו' הוא התקשר אליו לנייד שהוא נתן לו למקרה הצורך... למרות שזה לא יום עבודה שלו הוא תיאם עם בעלי לבוא במיוחד למרפאה... ובחזור אף נתן לבעלי טרמפ...

• הוסף לסימניות
יש רופא בשם ד"ר גז בבית וגן בן אדם פשוט מדהים נחמד ועדין!!! מקצועי ברמות הגבוהות ביותר. אני מגיע לטפל אצלו מבני ברק, עשיתי אצלו לפני חודש טיפול שורש מסובך ולא הרגשתי שום כאב ואני לא מגזים! אני ממליץ עליו בחום הבעיה אצלו שצריכים לחכות המון זמן לתור אצלו מה שכן טיפול עזרה ראשונה לפעמים הוא מקבל מהר....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ruchama135;871770:
ד"ר שבת
עושה עבודה מעולה
ממליצה בחום.
נמצא באזור הדוידקה
02-6258228
הייתי שם עם קרובת משפחה (אשה לא מפונקת בכלל!!) והצרחות שהיו שם היו כמו של לידה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י minach;871823:
יש רופא בשם ד"ר גז בבית וגן בן אדם פשוט מדהים נחמד ועדין!!! מקצועי ברמות הגבוהות ביותר. אני מגיע לטפל אצלו מבני ברק, עשיתי אצלו לפני חודש טיפול שורש מסובך ולא הרגשתי שום כאב ואני לא מגזים! אני ממליץ עליו בחום הבעיה אצלו שצריכים לחכות המון זמן לתור אצלו מה שכן טיפול עזרה ראשונה לפעמים הוא מקבל מהר....
מכירה אותו באופן אישי! צרפתי נכון?
בן אדם מקסים ירא שמים מקצועי ונחמד ברמות!

• הוסף לסימניות
יש את ד"ר חפץ למי שמפחד מהכאב שווה הוא לא מכאיב אבל לא דוקא זול אבל חרדי ומעולה מעולה
025386744

• הוסף לסימניות
סתם, בנוגע לכאבי השיניים הכי מומלץ לקחת נרוסין (Narocin), אם הכאבים חזקים אופטלגין זה לעג לרש...

• הוסף לסימניות
ואם הכאבים חזקים מאוד אפילו נרוסין לא עוזר מניסיון....(אבל ברור שיותר טוב מאופטלגין)
כאבי שיניים זה הדבר הכי כואב שיש!
פשוט צריך ללכת לישון (מקווה שתצליחי להרדם) ולקבוע טיפול הכי קרוב שאפשר,

• הוסף לסימניות
יש את ד"ר נעים שמקבל ברחוב יואל ליד סאטמר, מישהי שעשתה אצלו טיפול שורש לאחרונה הייתה מרוצה מאד וטענה שלא היו שום כאבים, ועושה רושם שקל להשיג שם תורים, וגם המחרים זולים לטענתה.
כמו"כ יש את ד"ר צרפתי (מקבל בארזי הבירה) ששמעתי עליו שהוא מעולה וזול

בהצלחה

• הוסף לסימניות
תודה לכל העוזרים והמסייעים... מחר על הבוקר ננסה להזמין תור איפשהו....
ממש עזרה גדולה!!!!

• הוסף לסימניות
ד"ר בוקרה. מומלץ ביותר. חוץ מהעדינות והמקצועיות עושה הכל כדי שלטווח ארוך השינים ישארו מעולות.

• הוסף לסימניות
אם אתם בעלי לב חזק, כח סבל במידה ניכרת ואין לכם נטיה לאיסטניסטיות - אז לכו לד"ר שבת.
הוא באמת זול מאוד ביחס לרופאי שיניים אחרים.

אם לא - אז לא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה