דרוש מידע דחוף - לא מקבלת הודעה טקסט ושיחת קולית מהזיהוי של ג'מייל

• הוסף לסימניות
שלום,
אני מנסה להכנס למייל שלי מבקש ממני להזין מספר טלפון
תכלס אני לא מקבלת שיחה קולית עם המספר ולא הודעת טקסט
יש מה לעשות?

• הוסף לסימניות
גם אני לא מצליחה.
הכנסתי את המספר שלי לזיהוי במייל ובפועל הוא לא מתקשר ואני לא מצליחה להיכנס למייל חוץ מהמחשב שלי.
יש לכם רעיון מה אפשר לעשות?

• הוסף לסימניות
1709156279782.png

• הוסף לסימניות
גם אני לא מצליחה.
הכנסתי את המספר שלי לזיהוי במייל ובפועל הוא לא מתקשר ואני לא מצליחה להיכנס למייל חוץ מהמחשב שלי.
יש לכם רעיון מה אפשר לעשות?
זה קרה לי ושום דבר לא עזר ביטלתי את הזיהוי הכפול

2. להכנס להגדרות אבטחה ולהעתיק קוד עם 8 ספרות זיהוי גם שאין קבלת שיחות או טקסט

• הוסף לסימניות
היתה לי אותה בעיה לפני שבועיים.
זה לא נתן לי לא בסמס ולא בקולי.
כבר פתחתי חשבון חדש,
אחרי יומיים ניסיתי שוב עם סמס וברוך ד' הצלחתי להכנס.

הבנתי שזה הפתרון.
לאחרונה זה קרה להרבה אנשים מעניין מה הסיבה..

• הוסף לסימניות
היתה לי אותה בעיה לפני שבועיים.
זה לא נתן לי לא בסמס ולא בקולי.
כבר פתחתי חשבון חדש,
אחרי יומיים ניסיתי שוב עם סמס וברוך ד' הצלחתי להכנס.

הבנתי שזה הפתרון.
לאחרונה זה קרה להרבה אנשים מעניין מה הסיבה..
לי היה את הבעיה חודשים ולא נפתר עד שביטלתי את האימות הדו שלבי

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש לי מייל איזה 10 שנים ואף פעם לא פגשתי בחלונית כזו ????
מאד מוזר כי אם זה לא היה מייל שלך והם חושדים שזה לא את אז מה הבעיה כל אחד יכול להזין כל מספר טלפון והוא יקבל קוד???? מממש לא מובן לי

• הוסף לסימניות
זה כנראה היתה פריצה למייל.
זה קרה לפני שבועיים לבערך חמש חברות שלי ולי.
אבל בסוף הצלחנו לחזור למייל.

• הוסף לסימניות
גם שעמדתי על הפרופיל שלי ממיל אחר היה סימון של כאילו אין חשבון גימייל
משו ממש מוזר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה