דחוף להיום-שימושים לבצק פיצה

• הוסף לסימניות
הכנתי בצק לפיצה(-זו של ה10 דק' הטפחה שיש פה באתר-פשוט אלוף!)

הברוך הוא, שאחרי 2 פיצות נגמר לי הרסק... עכשיו או שאגמור גם את הקטשופ (:
או שיש למשהי רעיון מה אפשר לעשות מבצק פיצה מוכן?(לא נראה לי יתאים ללחמניה...)

(להקפיא לא בא לי-אם כבר, שיהיה לגמרי מוכן ואז קפוא-נשמר לדעתי יותר טוב...)

תודות רבות לכל העונים!!!

• הוסף לסימניות
אפשר להכין פוקאצ'ות נהדרות עם פרוסות דיקות של בצל ו/או עגבניה ו/או קישוא ותיבול מעט מלח מעל.

• הוסף לסימניות
איך להכין פוקאצ'ה? מה לשים על הבצק כדי לקשר בין הירקות?

• הוסף לסימניות
שמן.
אפשר גם שמן וזעתר
ואפשר עם טונה, חרדל, מיונז וכו' כמו פיציות

• הוסף לסימניות
את צריכה לעשות גומות בבצק באצבעות משומנות, לשפוך עוד מע טשמן זית בגומות ואז לפזר את הירקות מעל הבצק המותפח.
אפשר גם לפזר זיתים, פלפלים, פטריות, בצל מטוגן, גבינה מלוחה. מה שתרצי.

• הוסף לסימניות
אפשר גם ללכת על סגנון של פיתות- מכדררים כדור מועכים אותו על התבנית שיהיה פחוס, מורחים מעל שמן זית ובצל מטוגן / זעתר/ זיתים/ עגבניות/ פלפלים/ חצילים וכל העולה בדמיונך,
זה יוצא כמו פיתה סגורה שמעליה כל טוב (דומה לפוקצ'ה רק יותר תפוח)

• הוסף לסימניות
וואו! תודה רבה לכל העונות!
באמת מרחתי שמן זית, וטיפ דקרתי עם מזלג שיכנס לבצק, הלכתי על פרוסות דקות של בצל, זיתים שהולך אצלנו מאוד, שמיר, מלח ושום גבישי מלמעלה-ואפילו הספקתי לטעום...(:
סוף הדרך!!!
בשניה שמתי גם פטריות-נראה איך יצא,

ושוב תודה רבה רבה לכל המייעצות-עזרתן לי מאוד!

• הוסף לסימניות
תוכלי להעלות את המתכון של הבצק או את הקישור?
אני די חדשה בפורום ולא יודעת איפה למצוא אותו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י malky gold;1496871:
תוכלי להעלות את המתכון של הבצק או את הקישור?
אני די חדשה בפורום ולא יודעת איפה למצוא אותו.
אשמח גם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה