דחוף... לנשים בלבד...!

• הוסף לסימניות
על מה הבכי? שיא המהמם.
לכי עם זה בגב זקוף.. :) יותר טוב מ'אריה' מגודל... שיכול להכנס לתוך בית כנסת מלא אנשים מרוב שמתבלבלים אם זה בן/בת...;)...

אני תמיד עשיתי אצל משהי קבועה שעשתה לי דק. זה יפה לטעמי.
העיקר להיות בשמחה! :):):)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שקוף;870243:
על מה הבכי? שיא המהמם.
לכי עם זה בגב זקוף.. :) יותר טוב מ'אריה' מגודל... שיכול להכנס לתוך בית כנסת מלא אנשים מרוב שמתבלבלים אם זה בן/בת...;)...

אני תמיד עשיתי אצל משהי קבועה שעשתה לי דק. זה יפה לטעמי.
העיקר להיות בשמחה! :):):)

אני בלונדינית...:mad:
אז מה שכבר נשאר, ג"כ לא רואים, חוצמיזה אני נראית כמו זקנה מרוקאית שעיצבה אותן לעצמה...
איך אמא שלי קוראת להן? צ'רלי צ'פלי...:eek:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טלי ליפשיץ;870224:
שושיה דקת הגבות, אל תבכי (חבל להרוס גם את הריסים), לגיסתי יש גבות דקיקות במיוחד, ואיפור מקצועי פשוט עיבה לה אותן בצורה משמעותית. אני אישית חושבת שפאה מטשטשת (אלא א"כ עיצבת לך בננה מפוארת ע"ח הפוני)

את זה אני יודעת, כבר דיברתי עם המאפרת, אבל איך אוכל לבוא בקהל בשעות האור? (אני מגזימה...) מה, כל בוקר אעבור עליהן בעיפרון?
ויש לי פאה ללא בננה...
לכל המתענינות שילמתי עבור החוויה המפוקפקת הזו 25 שקלים...

• הוסף לסימניות
עם עפרון לגבות אפילו הכי פשוט (של wow' או של הביוטי )לא רואים כלום....מנסיון יומיומי..
אף אחד לא שם לב שזה עפרון ועוד יחמיאו לך כמה הגבות יפות..לאותו ערב אין לך מה לדאוג אם את הולכת למאפרת..ולאחר כך..זה כבר גודל..אל דאגה..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;870250:
אז מה שכבר נשאר, ג"כ לא רואים, חוצמיזה אני נראית כמו זקנה מרוקאית שעיצבה אותן לעצמה...
אם את בלונדינית ולא רואים את הגבות המצב יחסית טוב :)
לדעתי תקני עיפרון גבות יהיה לך טוב לכל יום. (טיפה להכהות אותן)
וגם עכשיו לעיבוי מסויים.
ההמלצה שלי זה עיפרון גבות של סופטאצ' הוא מצוין ויש לו מברשת שעושה מראה טיבעי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;870250:

הא, סורי בתמונה היה שחור ;)...

• הוסף לסימניות
רק לא העפרונות הזולים והפשוטים בצבעי חום שחור....
עושה לי רע לראות נשים הולכות עם הפסים האלה בגבות,שבימים החמים נוזלים ונוזלים......
תשמשי בצללית עמידה,סוג טוב...
אם לא היית בלונדינית הייתי מלווה לך אחת כזו,אבל היא שחורה...אז...
בכ"א,
להצמיח את השיער את לא יכולה בן רגע,
כדאי שלכבוד האירוע תגיעי למאפרת מקצועית,היא כבר תדע לטפל בעניין בלי שירגישו....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliM;870574:
רק לא העפרונות הזולים והפשוטים בצבעי חום שחור....
עושה לי רע לראות נשים הולכות עם הפסים האלה בגבות,שבימים החמים נוזלים ונוזלים......
תשמשי בצללית עמידה,סוג טוב...
אם לא היית בלונדינית הייתי מלווה לך אחת כזו,אבל היא שחורה...אז...
בכ"א,
להצמיח את השיער את לא יכולה בן רגע,
כדאי שלכבוד האירוע תגיעי למאפרת מקצועית,היא כבר תדע לטפל בעניין בלי שירגישו....

אל דאגה זו מאפרת שהאיפור שלה לא יורד מהתרגשות...
הקטע הוא שבגלל שאני בלונדינית האזור שמעל ומתחת לגבה אדום ונפוח מהמריטות ומהשעווה כך שכל מי שפוגש אותי בודק את הגבות...:p (הלוואי שהגבות שלי היו מראות לפחות כמו שלו:p)

• הוסף לסימניות
נו???
כבר היתה החתונה?
מה אמרו?
רק אל תגידי לי שלא שמו לב, כי כבר חשבתי שתזכי להנות מכך שכולם עומדים ומסתכלים עליך יותר משתי שניות...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה