דרוש מידע דחוף מאד !!!!! הזמנה מאליאקספרס הגיעה לנקודה ולא קיבלתי שום מספר מעקב

• הוסף לסימניות
שלום לכולם
הזמנתי מוצר באליאקספרס והוא הגיע לפני 5 ימים לנקודה אבל לא קיבלתי שום מספר בשביל לקבל אותו משם
(בדכ אני מקבל במייל )
תודה רבה לכולם על העזרה

• הוסף לסימניות
שלום לכולם
הזמנתי מוצר באליאקספרס והוא הגיע לפני 5 ימים לנקודה אבל לא קיבלתי שום מספר בשביל לקבל אותו משם
(בדכ אני מקבל במייל )
תודה רבה לכולם על העזרה
תנסה להירשם לאתר של צ'יטה.
אפשר גם עם טלפון כשר.
קישור

• הוסף לסימניות
שלום לכולם
(בדכ אני מקבל במייל )
תודה רבה לכולם על העזרה
יש לך מספר מעקב?
תנסה לבדוק אותו בדואר ישראל

• הוסף לסימניות
תעשי לפי זה

• הוסף לסימניות
תיכנסו לאלי אקספרס ,במעקב אחר הזמנה אמור להיות רשום למעלה מי החברת שליחויות,
ואז להכנס לאתר של החברה שמופיעה ולבדוק מה הסטטוס של החבילה
לי זה קרה עם נקודת חלוק חדשה(בראשית)
באתי אליהם עם המספר חבילה והביאו לי את המוצר גם בלי מספר מדף

• הוסף לסימניות
תיכנסו לאלי אקספרס ,במעקב אחר הזמנה אמור להיות רשום למעלה מי החברת שליחויות,
ואז להכנס לאתר של החברה שמופיעה ולבדוק מה הסטטוס של החבילה
לי זה קרה עם נקודת חלוק חדשה(בראשית)
באתי אליהם עם המספר חבילה והביאו לי את המוצר גם בלי מספר מדף
תודה אבל כבר הסתדרתי

• הוסף לסימניות
קרה לי אותו דבר עכשיו עם עוד הזמנה
מה קרה להם
אין לי SMS וכנראה לשם זה נשלח המספר פריט
??????
אשמח לעזרה

• הוסף לסימניות
אז זה HFD
תעשה לפי מה שכאן

• הוסף לסימניות
אז זה HFD
תעשה לפי מה שכאן
אני רואה איפה זה אבל אני צריך את המספר מוצר
(כגון ג888 וכד)

• הוסף לסימניות
היי,
מספר המעקב שלי מתחיל בUU, כתוב לי שהוא נמצא ביעד אבל אני לא מצליחה להבין איפה הוא נמצא
מישהו יודע איזו חברת משלוחים זו?
1741590328227.png

• הוסף לסימניות
היי,
מספר המעקב שלי מתחיל בUU, כתוב לי שהוא נמצא ביעד אבל אני לא מצליחה להבין איפה הוא נמצא
מישהו יודע איזו חברת משלוחים זו?
צפה בקובץ המצורף 1918201
בתוך האתר של אליעקספרס אם נכנסים למעקב משלוח יש קישור ישיר לחברת המשלוחים
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה