תודה רבה על המענה
איזה אותיות יש לך במספר מעקב?תודה רבה על המענה
אבל זה לא מראה לי שיש חבילה בכלל
יש לך מספר מעקב?שלום לכולם
הזמנתי מוצר באליאקספרס והוא הגיע לפני 5 ימים לנקודה אבל לא קיבלתי שום מספר בשביל לקבל אותו משם
(בדכ אני מקבל במייל )
תודה רבה לכולם על העזרה
AEאיזה אותיות יש לך במספר מעקב?
זה רשום ב"מעקב אחר הזמנה" בפרטי ההזמנה
www.prog.co.il
תודה אבל כבר הסתדרתיתיכנסו לאלי אקספרס ,במעקב אחר הזמנה אמור להיות רשום למעלה מי החברת שליחויות,
ואז להכנס לאתר של החברה שמופיעה ולבדוק מה הסטטוס של החבילה
לי זה קרה עם נקודת חלוק חדשה(בראשית)
באתי אליהם עם המספר חבילה והביאו לי את המוצר גם בלי מספר מדף
הפתרון מקודם לא עזר לך?קרה לי אותו דבר עכשיו עם עוד הזמנה
מה קרה להם
אין לי SMS וכנראה לשם זה נשלח המספר פריט
??????
אשמח לעזרה
לאהפתרון מקודם לא עזר לך?
www.prog.co.il
אני רואה איפה זה אבל אני צריך את המספר מוצראז זה HFD
תעשה לפי מה שכאן
![]()
רכישות בחו"ל - מציאה!!!! איך לבדוק סטטוס משלוח של צ'יטה ללא צורך בקוד?
טוב, אז ב"ה מצאתי פתרון מושלם לצ'יטה ואני יסביר אותו לתועלת כולם... דבר ראשון נכנסים לאתר הזה וממלאים את הפרטים אח"כ מעתיקים רק את המספרים שנמצאים בסוף שורת הכתובת ולסיום נכנסים לכתובת הזאת ומחליפים את הכוכביות שנמצאות בסוף הכתובת עם המספר שהעתקתם מקווה שעזרתי אבל אחרי שעשיתי את מה שכתבת...www.prog.co.il
HFD מגיע תמיד עד לביתאני רואה איפה זה אבל אני צריך את המספר מוצר
(כגון ג888 וכד)
אבל כתוב לי שזה ציטהHFD מגיע תמיד עד לבית
למה אתה כועס?HFD מגיע תמיד עד לבית
בתוך האתר של אליעקספרס אם נכנסים למעקב משלוח יש קישור ישיר לחברת המשלוחיםהיי,
מספר המעקב שלי מתחיל בUU, כתוב לי שהוא נמצא ביעד אבל אני לא מצליחה להבין איפה הוא נמצא
מישהו יודע איזו חברת משלוחים זו?
צפה בקובץ המצורף 1918201
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים