אחרי שהפעלתי כמה פעמים מחדש ולא עזר הוצאתי את התקעים הרעש הפסיק והכל חזרנכתב ע"י חנון;2338907:המחשב התחיל להרעיש
הפעלתי מחדש והכונן לא נמצא!!!
השולחן העבודה ריק
אי אפשר להגיע לכלום
נרשם לי שהוא לא זמין וכו'
מה קרה???
לא, כונן D - איפה שהכל נמצאנכתב ע"י 5566brs;2338984:הכונן של הדיסקים?
הכונן בתוך המחשב ואין לי גישה אליונכתב ע"י 5566brs;2338997:אם זה כונן פיזי, כדאי לנתק ולבדוק במעבדה מוסמכת.
אם זה כונן לוגי, (כלומר שיש לך רק אחד בתוך המחשב, וזה מחולק לשניים רק באופן שזה כך מוצג, ובשטח על גבי הדיסק) יתכן שהיתה בעיה בעליית המערכת, אבל אם הדיסק הוא כבר בן יותר מ3, כדאי לבדוק עם kristal disc info כמה פעמים הוא נדלק בחייו למשל, ולבדוק עם defragler מה הביצועים שלו. ייתכן שהוא נשחק, ובקושי סוחב. מנסיוני זה קורה הרבה שדיסק פשוט נופל באמצע העבודה, ואחר כך ממשיך בשגרת יומו. זה רק סימן שצריך להתחיל לחשוב על דיסק חדש.
במחילה מהכותב הנכבדנכתב ע"י 5566brs;2338997:אבל אם הדיסק הוא כבר בן יותר מ3, כדאי לבדוק עם kristal disc info כמה פעמים הוא נדלק בחייו למשל,
נכתב ע"י חנון;2340647:הודעה זו עלתה לי גם לפני שלשום וגם עכשיו
כשאני פותחת על הבא נרשם לי שהספריה פגומה
זה קשור לנ"ל?
אתה מדבר על עייפות החומר (בלאי) ?נכתב ע"י 5566brs;2340433:ממש לא הבנת.
יש להבדיל בין שני מצבים:
1. בדיסק יש סקטורים פגמים, בעיות בכתיבה וכו'. לזה מתאים הבדיקה שכתבת.
2. הדיסק עובד טוב מבחינת קריאת וכתיבת מידע, אבל הוא פשוט ישן. למרות שהוא לא נפל, ורכיבים לא זזו בתוך הדיסק, הוא עלול לשבות.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים