יש פה 2 שהזהירו אותי מפניובוש 7 קילו של קרן בני הישיבות
מכונה מעולה, מנקה מצוין, ריח נפלא.
מסכימה איתךבלת"ק, כדאי לשאול את אלו שקנו לפני 3-4 שנים, ולא מהשנה האחרונה, כיון שמי שקנה בשנה האחרונה ומרוצה, לא מעיד על איכות לזמן ארוך, ובכלל על חיים ארוכים...
ממש לאכולן מיוצרות בפולין זה סתם גימיק של חנות מסוימת!!
מה שמשנה זה הדגם!
אין לי טעם להתוכח, לדעתי זו מכונה מצוינת.יש פה 2 שהזהירו אותי מפניו
כנראה שיש לך דגם אחר ...
אכן אין טעם להתווכח אשמח שתציין דגםאין לי טעם להתוכח, לדעתי זו מכונה מצוינת.
ממליצה בחום.קונסטרוקטה 9 ק"ג
1400 סל"ד [לא משתמשים בזה. רק מראה על חוזק המנוע]
מרוצים מאד.
תודה רבהגם לי יש בוש 7 קג חצי שנה,
מאד מאד מרוצה! מנקה מצויין!
החלוקה של התכניות מעולה וכמעט כל פרט אפשר לכוון, המפרט נח וקל, והכביסה יוצאת מצויין.
אפילו כתמים שלא היו יורדים לי עד עכשיו יורדים עם המכונה הזאת בלי שום בעיה, וכמעט לא נתקלתי בכתם שהייתי צריכה לעבוד עליו בנפרד. ועוד משהו- החולצות הלבנות של בעלי יוצאות בוהקות, לא צריכה לשפשף עם אקונומיקה צווארון/ שרוולים, וכו'... ואני משוגעת לדבר![]()
@פנינה מ גם אני מתעניינת , איזה דגם יש לך?גם לי יש בוש 7 קג חצי שנה,
מאד מאד מרוצה! מנקה מצויין!
החלוקה של התכניות מעולה וכמעט כל פרט אפשר לכוון, המפרט נח וקל, והכביסה יוצאת מצויין.
אפילו כתמים שלא היו יורדים לי עד עכשיו יורדים עם המכונה הזאת בלי שום בעיה, וכמעט לא נתקלתי בכתם שהייתי צריכה לעבוד עליו בנפרד. ועוד משהו- החולצות הלבנות של בעלי יוצאות בוהקות, לא צריכה לשפשף עם אקונומיקה צווארון/ שרוולים, וכו'... ואני משוגעת לדבר![]()
ישלי סימנס מרוצה מאוד אבל בזמן האחרון אני שמה לב שהתוכנית לא באמת נגמרת לפי הדקות שאמור להיות התכנית. בחוברת שלהם כתוב שזה לא בעיה אלא המכונה שוקלת שוב את הכביסה או מחלקת אותה משהו כזה
בנושא זה דווקא יש כן את הקטע של החנות.משונה מאד כל התגובות פה ובאשכולות אחרים בסגנון: "חברה X מחנות X, מעולה!!!", לכל חברה יש הרבה דגמים שחלקם טובים וחלקם לא, וזה לא משנה בכלל בכלל באיזה חנות קונים את המכונה, היא תעבוד או לא בדיוק אותו הדבר.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים