מכונת כביסה דחוף ,מכונת כביסה - אשמח להמלצה מאלה שקנו בשנה אחרונה

• הוסף לסימניות
קונסטרוקטה 9 ק"ג
1400 סל"ד [לא משתמשים בזה. רק מראה על חוזק המנוע]
מרוצים מאד.

• הוסף לסימניות
בלת"ק, כדאי לשאול את אלו שקנו לפני 3-4 שנים, ולא מהשנה האחרונה, כיון שמי שקנה בשנה האחרונה ומרוצה, לא מעיד על איכות לזמן ארוך, ובכלל על חיים ארוכים...
מסכימה איתך
אבל מה לעשות שבימינו יש מכונות כ"כ גרועות שמהרגע הראשון מקללים אותן
כפי שצוין כאך על מכונות מסוימות שלא מנקות ולא סוחטות מהיום הראשון
ומדובר על פירמות שבעבר נחשבו "וואווווו "

• הוסף לסימניות
גם לי יש בוש 7 קג חצי שנה,
מאד מאד מרוצה! מנקה מצויין!
החלוקה של התכניות מעולה וכמעט כל פרט אפשר לכוון, המפרט נח וקל, והכביסה יוצאת מצויין.
אפילו כתמים שלא היו יורדים לי עד עכשיו יורדים עם המכונה הזאת בלי שום בעיה, וכמעט לא נתקלתי בכתם שהייתי צריכה לעבוד עליו בנפרד. ועוד משהו- החולצות הלבנות של בעלי יוצאות בוהקות, לא צריכה לשפשף עם אקונומיקה צווארון/ שרוולים, וכו'... ואני משוגעת לדבר :eek:

• הוסף לסימניות
החלוקה של התכניות מעולה וכמעט כל פרט אפשר לכוון, המפרט נח וקל, והכביסה יוצאת מצויין.
אפילו כתמים שלא היו יורדים לי עד עכשיו יורדים עם המכונה הזאת בלי שום בעיה, וכמעט לא נתקלתי בכתם שהייתי צריכה לעבוד עליו בנפרד. ועוד משהו- החולצות הלבנות של בעלי יוצאות בוהקות, לא צריכה לשפשף עם אקונומיקה צווארון/ שרוולים, וכו'... ואני משוגעת לדבר :eek:
תודה רבה
אשמח שתצייני דגם , כי הדעות חלוקות לגבי בוש
נראה שיש דגמים מעולים ודגמים גרועים
תודה מראש

• הוסף לסימניות
לנו יש בוש 6 קילו לא מעט שנים ומרוצים מאוד, תכניות מגוונות, חיווי נוח ועבודה זורמת בלי לגעת בה (לא חושב שפתחנו וניקינו פעם חלקים פנימיים או פתחים צדדיים)
תקלה אחת היתה כשנשבר ציר הדלת, קניתי את החלק ברשת בכ100 ש"ח והחלפתי לבד

• הוסף לסימניות
@פנינה מ גם אני מתעניינת , איזה דגם יש לך?

• הוסף לסימניות
ישלי סימנס מרוצה מאוד אבל בזמן האחרון אני שמה לב שהתוכנית לא באמת נגמרת לפי הדקות שאמור להיות התכנית. בחוברת שלהם כתוב שזה לא בעיה אלא המכונה שוקלת שוב את הכביסה או מחלקת אותה משהו כזה

תפעילי את המכונה על הכביסה הכי ארוכה והכי חמה עם חצי בקבוק חומץ
או תפתחי את הפילטר ותנקי

• הוסף לסימניות
קנינו קונסטרוקטה 7 ק"ג דגם 10E20
אצל ריינר, הם הכי ממליצים ב 7 ק"ג על הדגם הספציפי הזה
כי הם טוענים שיש לו הרבה מעלות מבחינת שהוא מכני ולא דיגיטלי
וזה פחות גורם לתקלות
מכונה מעולה, גומרת בדיוק לפי הזמן שכתוב, אולי אפילו יותר מהר
ריח נעים מאד! כביסה נקיה, גם בגדי תינוקות מלוכלכים, יוצא לבן בוהק
יש הרבה סוגי תוכניות ואפשר לשחק עם האורך, המעלות והכל.
בקיצור, בינתיים מאד מרוצים. (לא הרבה זמן, קצת יותר מחודשיים)

• הוסף לסימניות
יש עוד המלצות?
אני גם לפני קניית מכונת כביסה אבל הדגם שהמליצו לי עליו לא קיים יותר במלאי.
מחפשת המלצות ל8-9 ק"ג.

• הוסף לסימניות
לכמה מהמשפחה שלנו יש את המכונה הזו (יותר משנתיים) וכווווולם מרוצים.
הדגם: קונסטרוקטה 7 ק"ג CWF10E263

• הוסף לסימניות
משונה מאד כל התגובות פה ובאשכולות אחרים בסגנון: "חברה X מחנות X, מעולה!!!", לכל חברה יש הרבה דגמים שחלקם טובים וחלקם לא, וזה לא משנה בכלל בכלל באיזה חנות קונים את המכונה, היא תעבוד או לא בדיוק אותו הדבר.

• הוסף לסימניות
משונה מאד כל התגובות פה ובאשכולות אחרים בסגנון: "חברה X מחנות X, מעולה!!!", לכל חברה יש הרבה דגמים שחלקם טובים וחלקם לא, וזה לא משנה בכלל בכלל באיזה חנות קונים את המכונה, היא תעבוד או לא בדיוק אותו הדבר.
בנושא זה דווקא יש כן את הקטע של החנות.
כי יש את חברת בוש-קונסטרוקטה -סיימנס שזו בעצם אותו חברה שמייצרת בכמה ארצות תחת שמות שונים ויש לה דגמים שונים שחלקם זהים לחלוטין וכל ההבדל מתבטא בשם הדגם.
ולכל חנות היא נותנת בלעדיות על דגם שונה.
ולכן משנה איפה קנו את הבוש 7 קילו... אא"כ מדברים על מס' דגם מסוים שבד"כ ניתן להשיג אותו במקומות ספיציפים ובחנות אחרת יש דגם מקביל.
רק צריך לדעת לא להאמין לכל חנות וסוכן שאומר שהדגם שיש לו הוא מקביל בדיוק. כי לפעמים (הרבה פעמים.....) הם פשוט משקרים. והבדל קטן כמו; סוג מנוע או ארץ יצור הוא בד"כ מאד קריטי.
הצעתי לכל מי שרוכש מכשירי חשמל להתייעץ קודם עם טכנאי שמטפל בתקלות. הם בד"כ ידעו להגיד מה לקנות (לפעמים אפילו דגמים ספיציפים) והכי חשוב-מה לא לקנות.
ברוב הפעמים הם מייעצים בחפץ לב ובשמחה וניתן להציע להם תשלום קטן עבור הייעוץ.

בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה