דחוף עזרה בקיובייס

• הוסף לסימניות
משהוא יודע איך עושים שאפקט הLIMITER לא יעשה לי סיבוך עם הווליום?
הGR ממש גבוה ניסיתי להנמיך בinput אבל זה מנמיך לי את כל השיר
משהוא יודע משהו על האפקט הזה?
אשמח לתשובה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
משהוא יודע איך עושים שאפקט הLIMITER לא יעשה לי סיבוך עם הווליום?
הGR ממש גבוה ניסיתי להנמיך בinput אבל זה מנמיך לי את כל השיר
משהוא יודע משהו על האפקט הזה?
אשמח לתשובה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מה זאת אומרת לא יעשה לך סיבוך

• הוסף לסימניות
אני אשמח לדעת מהו הלימיטר?
מה תפקידו?
אני למדתי שצריך לשים אותו כאפקט על כל השיר
מה שקורה שלדעתי בגלל שהתפקיד שלו דומה קצת לקומפרסור הוא גורם שההקלטות בערוצים יהיו גבוהות ופתאום נמוכות הווליום לא יציב הדינמיקה לא טובה.
אשמח לדעת למה,ואיך משתמשים עם הכלי הזה!
תודה!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
לימטר נועד להגביל את הסאונד ומאידך גם אם הסאונד נמוך מינוס 10 d אז את יוכלה להרים אותו אם לימיטר אבל כמובן לא באיןפוד כי אז הוא יכנס לדיסטורשן את צריכה לשחק אם האוטפוד ולא לעבור 0 db ותלוי איזה לימטר יש לך בהצלחה

• הוסף לסימניות
ז"א אם הבנתי נכון להנמיך באינפוט ומנגד את מה שהורדתי להגביה באאוטפוט
תודה על כל ההסבר!
הרעיון הוא מה שנמע טוב זה הנכון תורידי באין פוד שזה מכניס גיין ותעלי קצט בההאוט פוד אם חסר לך וא עדיין חסר לך עוצמה טיפ ממני תפתחי עוד לימטר עליו בהצלחה

• הוסף לסימניות
הסבר מפורט על קומפרסור - כמו הלימיטר אבל בקטנה...

קבצים מצורפים

• המדריך המלא - קומפרסור (שמע)_ Class-A-Studio.pdf
    KB 553.6 · צפיות: 51
  • הוסף לסימניות
זה לא חתוך

קבצים מצורפים

• המדריך המלא - קומפרסור (שמע)_ Class-A-Studio.pdf
    KB 706.5 · צפיות: 113

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה