'''דחוף''' - פריצת טבלט

• הוסף לסימניות
מישהו בכוונה מחק?
מה דגם המכשיר? אולי 'לפרמט' (root)?

• הוסף לסימניות
אם זה מאושר מוועדת הרבנים, כנראה שהכוונה ל'טבלה' שזה מכשיר בנוי מיוחד בשביל שיהיה חסום...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י a26955;1236742:
אם זה מאושר מוועדת הרבנים, כנראה שהכוונה ל'טבלה' שזה מכשיר בנוי מיוחד בשביל שיהיה חסום...

אכן ועכשיו אין שום דבר שאפשר לעשות עם זה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איי בי מדיה;1236763:
אכן ועכשיו אין שום דבר שאפשר לעשות עם זה?

אני לא מכיר את מערכת האנדרואיד, וכ"ש שאת דרך הפירצות בה, אבל לפי מה ששמעתי ממייצרי המכשיר, אין מה לעשות, חוץ מהשימוש שלשמו נועד.
הם ייצרו מכשיר מיוחד, שאין באפשרותו להתחבר לרשת, ואפילו אין מקום בפנים להכניס 'סים'...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י a26955;1236869:
אני לא מכיר את מערכת האנדרואיד, וכ"ש שאת דרך הפירצות בה, אבל לפי מה ששמעתי ממייצרי המכשיר, אין מה לעשות, חוץ מהשימוש שלשמו נועד.
הם ייצרו מכשיר מיוחד, שאין באפשרותו להתחבר לרשת, ואפילו אין מקום בפנים להכניס 'סים'...

אני לא מאמין שייצרו במיוחד מכשיר בשביל זה.. תפסיקו לחלום!

בנוסף, אין שום קשר בין זה שאין סים לעניין הכשרות, זה פשוט טאבלט בגירסת wifi ולא 3G, זה הכל. אין כאן מקום ל'אפילו'.

• הוסף לסימניות
יש לי גם את המכשיר הזה, אני אשמח לשמוע על דרך שכן יהיה אפשרי להתקין עליו דברים דרך המחשב.......

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;1236977:
אני לא מאמין שייצרו במיוחד מכשיר בשביל זה.. תפסיקו לחלום!

בנוסף, אין שום קשר בין זה שאין סים לעניין הכשרות, זה פשוט טאבלט בגירסת wifi ולא 3G, זה הכל. אין כאן מקום ל'אפילו'.

כמו שכתבתי יש מקום רחב להתווכח איתי...
ואולי באמת תקיימו מה שכתוב כאן ונראה באמת אם/ש זה משחק ילדים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;1236412:
אני חייב להניח את ידיי על המכשיר הזה..
לראות מה בדיוק עשו לו... וכמה התעללו בו.

אני מוכן למכור את זה:)

• הוסף לסימניות
אפשר לקבל דגם של הטאבלט המדובר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה