עיצוב פנים דחוף!! פתרון לארון דלת אחת

• הוסף לסימניות
תקוע אם ארון דלת אחת לחדר בנות ליד הארון יש שולחן כתיבה
מצרפת תרשים של הארון, הארון הוא עד התקרה 2.60 ס"מ בפינה
ההתלבטות שלי היא:
אני רוצה לעשות דלת77 ס"מ (בגובה הזה יהיה שולחן)
2 מגירות כ"א 17 ס"מ
דלת 1.03
וקוביה
השאלה עם זה יהיה יפה שדלת אחת ארוכה משמעותית ב40 ס"מ מדלת אחרת?
או שלעשות:
דלת
2 מגירות
דלת באותו גודל של הדלת התחתונה
וקוביה גדולה מחולקת ל2
הבעיה שזה הכי יפה אבל אין לי מה לעשות עם מדף פתוח בגובה הזה
אשמח לחוות דעת או פיתרון אחר
מכוה שהובנתי
תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
באקסל המידות מדויקות כל מספר 10 ס"מ

קבצים מצורפים

• ארונות.pptx
    KB 37.5 · צפיות: 25
  • ארון סרטוט.xlsx
    KB 10.4 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
דחוף!!
אין לאא איך לעזור לי?

• הוסף לסימניות
אני חושבת שזה בסדר שכל דלת תהיה באורך אחר- זה לא יפריע בעין, רק מה שמדף כ"כ גבוה פתוח זה לא שימושי ולא פרקטי, הייתי בוחרת את האופציה השלישית מימין- ללא מדף פתוח,
לגבי המגירות יראה יותר טוב אם הן תמוקמנה מתחת לגובה השולחן,

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה