דחוף!!! שיחזור תמונה חשובה מהמצלמה -דחוף!!!

• הוסף לסימניות
באיזה דרך ניתן לשחזר תמונה חשובה שנמחקה מהמצלמה?
ניסיתי דרך תוכנות שחזור אבל לא נותן אופציה לבחירת המצלמה לחפש שם קבצים.

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אז מה הקשר

תחברו את הכרטיס למחשב לא דרך המצלמה ואז אין סיבה שהכרטיס לא יזוהה ע"י תוכנת השיחזור
אבל אין לי אפשרות במחשב להכניס את הכרטיס... :(
האפשרות היחידה לגישה לתמונות זה לחבר את המצלמה דרך USB למחשב... :confused:

מה אפשר לעשות???

• הוסף לסימניות
ועד שאקנה מתאם, אין איזה תוכנה שיכולה לזהות מצלמה? :rolleyes::confused::(
אם אין במצלמה אפשרות שבחיבור הUSB המחשב יקרא את הכרטיס כמו כרטיס רגיל מסופקני אם יש תוכנה שתעשה את זה
תנסה את זה (לבטל את אנטי וירוס לפני כן)

• הוסף לסימניות
@נ. ה. הכי מומלץ זה לשחזר את התמונה עם תוכנה מקצועית לשחזור תמונות ולא כל תוכנת שחזור
אני ממליץ על photorec (זה מגיע ביחד עם testdisk - אם אתה מכיר)
אם אתה מסתבך אני יכול לעזור בשליטה מרחוק

• הוסף לסימניות
@נ. ה. הכי מומלץ זה לשחזר את התמונה עם תוכנה מקצועית לשחזור תמונות ולא כל תוכנת שחזור
אני ממליץ על photorec (זה מגיע ביחד עם testdisk - אם אתה מכיר)
אם אתה מסתבך אני יכול לעזור בשליטה מרחוק
אברר על התוכנה..
תודה!

אפשר להתחיל לנסות עם תוכנת שיחזור פשוטה ואם לא יעבוד - לעבור לזה או שעדיף להתחיל עם זה דוקא ולא לנסות תוכנות אחרות?

(נ.ב. יש איזה הוראות מיוחדות לשימוש במצלמה בינתיים כדי להבטיח את השיחזור ככל הניתן?)

תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
אפשר להתחיל לנסות עם תוכנת שיחזור פשוטה ואם לא יעבוד - לעבור לזה או שעדיף להתחיל עם זה דווקא ולא לנסות תוכנות אחרות?
לא מאוד מומלץ לנסות תוכנות אחרות
אברר על התוכנה..
לא יודע עד כמה תמצא על זה מידע (זאת תוכנה די מקצועית והיא לא בשימוש בציבור הרחב)
(נ.ב. יש איזה הוראות מיוחדות לשימוש במצלמה בינתיים כדי להבטיח את השיחזור ככל הניתן?)
כן, לא לצלם \ להשתמש בכרטיס ההוא בכלל
דבר נוסף, אם המחשב לא יזהה את הכרטיס כהתקן רגיל אין דרך סבירה לשחזר

• הוסף לסימניות
@מתכנת חובב

זו תוכנה מסובכת לשימוש או פשוטה?

אם לא פשוט להשתמש בה- אשמח להשתמש בעזרתך...
אין לי פרימיום, ואני רואה שגם לא לך, כך שדרך התקשורת תוכל להיות דרך המייל.

תודה רבה!!!

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה