מהכרטיסממצלמה או מהכרטיס?
אז מה הקשרמהכרטיס
תחברו את הכרטיס למחשב לא דרך המצלמה ואז אין סיבה שהכרטיס לא יזוהה ע"י תוכנת השיחזורניסיתי דרך תוכנות שחזור אבל לא נותן אופציה לבחירת המצלמה לחפש שם קבצים
אבל אין לי אפשרות במחשב להכניס את הכרטיס...אז מה הקשר
תחברו את הכרטיס למחשב לא דרך המצלמה ואז אין סיבה שהכרטיס לא יזוהה ע"י תוכנת השיחזור
בעיהאבל אין לי אפשרות במחשב להכניס את הכרטיס...
האפשרות היחידה לגישה לתמונות זה לחבר את המצלמה דרך USB למחשב...
מה אפשר לעשות???
מוכרים מתאם בכל חנות אלקטרוניקה.אבל אין לי אפשרות במחשב להכניס את הכרטיס...
האפשרות היחידה לגישה לתמונות זה לחבר את המצלמה דרך USB למחשב...
מה אפשר לעשות???
בעיה
קורא כרטיסים זה לא מותרות ובכלל לא יקר
מוכרים מתאם בכל חנות אלקטרוניקה.
אברר על התוכנה..@נ. ה. הכי מומלץ זה לשחזר את התמונה עם תוכנה מקצועית לשחזור תמונות ולא כל תוכנת שחזור
אני ממליץ על photorec (זה מגיע ביחד עם testdisk - אם אתה מכיר)
אם אתה מסתבך אני יכול לעזור בשליטה מרחוק
@מתכנת חובב ?אפשר להתחיל לנסות עם תוכנת שיחזור פשוטה ואם לא יעבוד - לעבור לזה או שעדיף להתחיל עם זה דוקא ולא לנסות תוכנות אחרות?
לא מאוד מומלץ לנסות תוכנות אחרותאפשר להתחיל לנסות עם תוכנת שיחזור פשוטה ואם לא יעבוד - לעבור לזה או שעדיף להתחיל עם זה דווקא ולא לנסות תוכנות אחרות?
לא יודע עד כמה תמצא על זה מידע (זאת תוכנה די מקצועית והיא לא בשימוש בציבור הרחב)אברר על התוכנה..
כן, לא לצלם \ להשתמש בכרטיס ההוא בכלל(נ.ב. יש איזה הוראות מיוחדות לשימוש במצלמה בינתיים כדי להבטיח את השיחזור ככל הניתן?)
צריך קצת ידע כדי להשתמש בה - שלחתי מיילזו תוכנה מסובכת לשימוש או פשוטה?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים