דיאטה שלא מרזה

• הוסף לסימניות
לפני 3 שבועות התחלתי בדיאטה מבוקרת
שכוללת חצי שעה פעילות ביום ואכילה מתונה ובריאה, התנזרות ממתקים ומידי שומניים.
אני לא בקבוצה, אך עשיתי זאת ע"פ עקרונות שעשיתי לפני שנתיים עם קבוצה.
והמשקל לא נע ולא זע
אני נשארת באדיקות על אותו מספר.

מבינה שתציעו למדוד היקפים, אז זהו, שאני לא ממש יודעת מה הייתי קודם, אבל מבחינת הבגדים לא נראה לי שרזיתי.

מה עושים????

• הוסף לסימניות
ווווואלה, אני מכירה את התופעה היטב היטב...
מתסכל מאוד. לי הציעו בזמנו פשוט להחליף דיאטה, יש מצבים שפשוט הגוף נשאר בוק ולא מתרגש מהמאמצים שלך....
דרך אגב, אני הייתי מנסה עוד קצת, שלושה שבועות הם לא אינדיקציה מספקת, תנסי עוד שבוע שבועיים. בהצלחה!!!!

• הוסף לסימניות
אולי את אוכלת קלוריות מערך תזונתי בריא אבל עדיין בכמות גדולה מידי?

• הוסף לסימניות
לא אוכלת הרבה מידי
ממש כפי התוכנית:(

• הוסף לסימניות
מאוד יכול להיות שאת כן מורידה את אחוזי השומן שבגוף אבל הפעילות הגופנית ואכילת חלבונים מחזקת את השרירים וגורמת להם לשקול יותר כך שאת באותו משקל אבל לא באותו מצב גופני.

אחרי שהשרירים מתחזקים דיים הם לא משפיעים עוד על המשקל ואז השומן שיורד בעקבות הדיאטה יתבטא גם על המשקל.

בקיצור: קצת סבלנות...

• הוסף לסימניות
פעילות חצי שעה כל יום? כל הכבוד! איזה פעילות?

• הוסף לסימניות
אירובי או הליכה לפעמים אפילו ריצה.
ממש פעילות מאסיבית
ואני כולה רוצה להוריד 5-7 קילו....

• הוסף לסימניות
תופעה מוכרת ומטעה, שלפני דיאטה כבר מתחילים בספורט. השרירים שוקלים יותר מהשומנים, כך שאם עושים ספורט, השומנים יורדים והשרירים עולים ובמשקל לכאורה אין הבדל.
הכי חשוב לא להלחץ, לתת לגוף לעשות את שלו ולשמוח שהגוף לא נלחץ ומתפטר מהנוזלים קודם, מה שנותן תחושת הרזיה מדומה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמנתי;946500:
תופעה מוכרת ומטעה, שלפני דיאטה כבר מתחילים בספורט. השרירים שוקלים יותר מהשומנים, כך שאם עושים ספורט, השומנים יורדים והשרירים עולים ובמשקל לכאורה אין הבדל.
הכי חשוב לא להלחץ, לתת לגוף לעשות את שלו ולשמוח שהגוף לא נלחץ ומתפטר מהנוזלים קודם, מה שנותן תחושת הרזיה מדומה.
תודה תמנתי,
אז מתי רואים את השינוי לטובה במשקל?

• הוסף לסימניות
אני גם מצטרפת לדעה שגם אם זה לא ניכר זה לא אומר כלום כי הגוף עובד.
בכל מקרה ליתר ביטחון תבדקי אם יש לך קנדידה שזו פטריה שעוצרת ירידה במשקל.

• הוסף לסימניות
מוכר מקרוב ממש...

הגעת לבן אדם הנכון, אני עשיתי את כל הדיאטות בעולפ! הורדתי בזמנו 30 קילו והיום נילחמת על כל קילו ומנסה להגיע שוה למשקל אחרי לידה שניה..
קורה שאת עושה דיאטה שעשית בעבר ואז הרזית נהדר ועכשיו את לא זזה, זה בגלל שהגוף שלך כבר מכיר את הדיאטה ולכן לוקח לו זמן להוריד, אני עשיתי עכשיו חודש בלי לזוז במשקל וזה כלל המון דמעות כי זה הדבר הכי מתסכל!!
תראי, אני לא יודעת מה מידת הסבלנות שלך אבל אם יש לך סבלנות תמשיכי כי בסוף הגוף שלך פתאום יתחיל להוריד מהר. אם אין לך זה רק להחליף סוג של דיאטה, משהו שהגוף שלך לא מכיר- כמובן שתהיה בריאה!
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
כל מה שכתבו פה נכון. הבלוטה שלך בסדר?

• הוסף לסימניות
אני הגעתי למסקנה מאוד עצובה :(:(:(:(:
בשביל לרזות צריך פשוט ל א ל א כ ו ל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טלי ליפשיץ;946766:
אני הגעתי למסקנה מאוד עצובה :(:(:(:(:
בשביל לרזות צריך פשוט ל א ל א כ ו ל

הנה אתן לך קרן שמש מעודדת - אכילת שומר שורפת קלוריות,
משום שכמות הקלוריות הנשרפות בשל פעולת האכילה הנדרשת -
גבוהה מכמות הקלוריות שהשומר מכיל. :)
אבל לא נראה לי שאפשר או כדאי לחיות רק על שומר... (:

• הוסף לסימניות
דווקא טעים, טעם אניס עדין כזה. (מתקתק משהו) מכירה?
אני מכינה מזה סלט שנחטף אצלינו אפילו ע"י הילדים,
(לא חשבתי אפילו להציע - והנה זה ממש אהוב.)
רק חשוב לומר שזה ירק שדורש בדיקה טובה, להשרות במי סבון ולשטוף - כמו חסה.
אני חותכת חסה, גזר, פלפל, שומר ואפשר חצי בצל אם רוצים -
הרבה לימון, מלח וקצת שמן זית, וזה פשוט ט-ע-י-ם!
ולא לקפוץ עלי, לא אמרתי שזה יצא בטעם של עוגת קצפת. זה סלט טעים מאד.

ואמא שלי מוותרת על החסה, רק גזר-גמבה-שומר-בצל פרוסים דק במעבד מזון כדי שהרוטב ייספג בזה יותר טוב.

• הוסף לסימניות
טלי,
אולי אני פתית:D
אבל זוכרת שתמיד כל הדיאטניות המוסמכות טוענות בתוקף שאם מרעיבים את הגוף בפעם הבאה הוא מעלה הרבה יותר והחילוף חומרים נדפק.
נראה לי לא משתלם לטווח ארוך.

זה נכון או לא?
(שאדע אם לפצוח בשביתת רעב)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dafdefet;946826:
טלי,
אולי אני פתית:D
אבל זוכרת שתמיד כל הדיאטניות המוסמכות טוענות בתוקף שאם מרעיבים את הגוף בפעם הבאה הוא מעלה הרבה יותר והחילוף חומרים נדפק.
נראה לי לא משתלם לטווח ארוך.

זה נכון או לא?
(שאדע אם לפצוח בשביתת רעב)
דפדפת, אני נהנית שאת מדברת מהגרון שלי, בכל תגובה/הודעה שלך מחדש אני בודקת אם את כתבת את זה או אני...
בשום אופן לא לרעוב. מה זה יתן לך? שאחרי שתורידי את מה שאת רוצה תתחילי לאכול מחדש ולהעלות שוב במשקל? את פשוט תפסידי הכל. חוץ משזה ממש לא בריא לרעוב, הגוף צריך דלק כדי לחיות עליו. אז מה כן? תוכנית הרזיה בריאה אפילו שהירידה כרגע איטית, תתאזרי עוד טיפה בסבלנות, ואז אם לא עוזר תבדקי מה עם הבלוטה או אפשרות של קנדידה.
חוץ מהכל, אמרת בעצמך שאת צריכה להוריד 5-7 ק"ג. בטח שזה יקח לך לאט, קשה יותר להוריד למי שיש לה להוריד מעט.
כל מה שכתבתי לך אני אומרת גם לעצמי אני בדיוק באותה סירה, צריכה להוריד איזה 3-4 ק"ג , ות'אמת? המשקל לא מטריד אותי כמו המראה המעצבן, ושם אני בינתיים באמת לא זזה. ובמשקל אני מורידה כל שבוע מה שתינוק פג עולה בשבוע... אוף!!!:p

רדי והצליחי!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה