המלצה פשוטה: לא לעשות דיאטה!מישהיא שמעה על הדיאטה שלה ויכולה לכתוב עליה?
או לתת טיפים?
והאם מוצלחת?
בקיצור כל מידע יתקבל בברכה....
מסכימה איתך לגמרי!!!המלצה פשוטה: לא לעשות דיאטה!
דיאטה זה תהליך זמני וסופו כישלון מוחלט עם עלייה של קילוגרמים עודפים.
הפתרון הוא אך ורק שינוי אורח חיים, בתהליך שהוא דרך. ולא תהליך שיש לו מטרה שכשמגיעים אליה אפשר לפרוש מהדרך.
והאם זה אפשרי? האם אדם שמן יכול לעצור הכל יום אחד ולשנות מקצה לקצה? כן זה אפשרי!
לפעמים צריך עזרים חיצוניים, לפעמים אפשר להסתדר בלי, אבל זה בהחלט אפשרי!!
למה החזקת חצי יום?לאכול לחם ולרזות.
לשתות טונות כוסות מים ביום.
פעם קראתי את הספר שלה. החזקתי איתו חצי יום
כי אני לא אוהבת לחם.למה החזקת חצי יום?
מתיש?
או מה?
ז אני מאודכי אני לא אוהבת לחם.
כמו שאמרתי דיאטה (אפטר מהקילוגרמים העודפים ואז..) היא תהליך מטרה, ואז כשאת מגיעה למטרה נגמרת העבודה?!מסכימה איתך לגמרי!!!
אני אשנה אורח חיים אחריי שאפטר מהקילוגרמים הרבים...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים