כללי דיסק התקנה של WINDOWS 7 64 ביט

• פותח הנושא sms
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני צריכה להתקין ווינדוס 7 64 ביט למי יש את זה בדיסק אחד? זה דחוף לי מאוד
תודה מראש

• הוסף לסימניות
קונים את זה...

• הוסף לסימניות
האם יש למשהו את התוכנה מקורי? והוא יכול רק להשאיל לי את הדיסק ? (64 ביט)
פשוט קניתי בטעות של 32 ביט ואני צריכה של 64 ביט, דיברתי עם מיקרוסופט והם רוצים 30$ על 64 (דמי משלוח.............)
ויש לי מספר סריאלי חוקי של ה32 ואני צריכה רק את הדיסק
לאה, תודה לא ידעתי שאפשר לקנות את זה......:(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sms;377246:
האם יש למשהו את התוכנה מקורי? והוא יכול רק להשאיל לי את הדיסק ? (64 ביט)
פשוט קניתי בטעות של 32 ביט ואני צריכה של 64 ביט, דיברתי עם מיקרוסופט והם רוצים 30$ על 64 (דמי משלוח.............)
ויש לי מספר סריאלי חוקי של ה32 ואני צריכה רק את הדיסק
לאה, תודה לא ידעתי שאפשר לקנות את זה......:(
צר לי, אבל גם התקנה "בהשאלה" היא אינה חוקית, התגובה שלי באה בעקבות הבקשה התמוהה שלך, ועל זכויות יוצרים כבר דיברנו? :rolleyes:

• הוסף לסימניות
אבל היא כותבת שיש לה רשיון. רק לא גירסת 64 ביט. ושבמקום שישלחו לה את הגיבוי שמשהו ילווה לה את הדיסק. נשמע חוקי וחסכוני.

• הוסף לסימניות
גם לי הי'ה אותו סיפור...
התקינו לי 32 ביט XP והייתי צריכה להחליף לווינדוז7 64 ביט.
בחברה שקניתי אצלה את התוכנה החליפו לי אותה תמורת תשלום נוסף
(חייבו אותי רק בהפרש בין שתי התוכנות), אי אפשר להתקין באופן חוקי 64 ביט על רשיון של 32 ביט,
כך הוסבר לי בחברה ויתקנו אותי המומחים אם אני טועה.

• הוסף לסימניות
יש (לפחות) 2 סוגי רשיון נפוצים: OEM וריטייל רגיל.
ה-OEM מותר לקנות רק ביחד עם מחשב חדש והוא אמור להיות יותר זול. הוא גם תקוע עם המחשב שקניתים אותו איתו, כך שאם עוברים למחשב אחר שוב א"א להשתמש בגירסת ה-OEM הישנה. לעומת זאת הריטייל הוא הרישיון הרגיל ללא שום הגבלות.

גירסת הריטייל מגיע עם 2 דיסקים ורישיון אחד: דיסק אחד עם גירסת 32 ביט, והדיסק השני עם גירסת 64 ביט. הלקוח יכול לבחור איזה גירסא הוא רוצה. ה-OEM מגיע רק עם דיסק אחד לפי בחירת הלקוח. לפי דברי SMS לעיל, גם ב-OEM הרישיון נותן אופציה לבחור גירסת 32 או 64 ביט, רק שהמדיה חסר.

כדאי לשים לב כשקונים מה מקבלים. אני קניתי בחנות ידועה בעיר חרדית מה שחשבתי שזה גירסת ריטייל מלאה. ושילמתי סכום מלא, ולבסוף נוכחתי לדעת שמכרו לי גירסת OEM. התלוננתי, קיבלתי זיכוי, והלכתי לקנות דרך חברה חילונית אבל שידעו לפחות את ההבדל ומכרו לי גירסא חוקית.

• הוסף לסימניות
הגירסה שלי זה OEM מה אני יכולה לעשות עכשיו? האם צריך רשיון אחר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י *לאה;377259:
צר לי, אבל גם התקנה "בהשאלה" היא אינה חוקית, התגובה שלי באה בעקבות הבקשה התמוהה שלך, ועל זכויות יוצרים כבר דיברנו? :rolleyes:

או קיי, דיברתי עכשיו עם מייקרוסופט והם אמרו שזה יהיה חוקי להלוות ממישהו אחר את דיסק ההתקנה בתנאי שזה יהיה אותה גירסה (OEM HOME) ולהתקין
תודה לכל העוזרים!
אשמח אם מישהו שיש לו את הגירסה המתאימה לשלי (חוקי כמובן) יוכל להשאיל לי (64 ביט)<!-- / message -->

• הוסף לסימניות
מה? אף אחד לא יכול לעזור ליהודי?;)
איפה אתם????? לאף אחד אין גירסה כמו שלי?????????
בבקשה........... זה ממש דחוף לי!!!!!!!!!!!! (זה חוקי גם לכם וגם לי- ביררתי את זה עם מיקרוסופט)
אודה מראש לזה אשר יאות להלוות לי את הדיסק ליום אחד! (או לכמה ימים)

• הוסף לסימניות
סדר באתר נכנס לתרדמת קיץ;)

לטובת החדשים אשר לא ידעו את "סדר באתר"
נכתב ע"י סדר באתר;292113:
שלום רב

לסיכום:
1. יש להקפיד על פתיחת אשכולות בפורום המיועד להם בלבד.
2. יש להקפיד על כותרת המשקפת את תוכן האשכול בצורה הברורה ביותר.
3. אין להקפיץ אשכולות שעברו עליהם יותר משלשה ימים ללא סיבה מוצדקת.
4. אין צורך להקפיץ אשכול חצי שעה לאחר פתיחתו אם עדיין לא נעזרו. להשתדל להמתין לפחות כמה שעות.
5. אין לפתוח בשום אופן שני אשכולות באותו עניין. שיפצת עבודה, עדיין לא הסתדרת, יש להמשיך באשכול המקורי.

בכל מקרה יוצא דופן ניתן לפנות באישי לאחד המנהלים.

פעם ראשונה ושניה לאי ציות הכללים השומרים על סדר הפורום, תגרום לאזהרה.
פעם שלישית, תגרום להשעייה ליום. פעם רביעית תגרום לשבוע. ופעם נוספת לחסימה.

תעזרו לנו לעזור לכם.
בתקווה לשיתוף פעולה פורה ושלא נזדקק לאזהרות למינהם.
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה