צר לי, אבל גם התקנה "בהשאלה" היא אינה חוקית, התגובה שלי באה בעקבות הבקשה התמוהה שלך, ועל זכויות יוצרים כבר דיברנו?נכתב ע"י sms;377246:האם יש למשהו את התוכנה מקורי? והוא יכול רק להשאיל לי את הדיסק ? (64 ביט)
פשוט קניתי בטעות של 32 ביט ואני צריכה של 64 ביט, דיברתי עם מיקרוסופט והם רוצים 30$ על 64 (דמי משלוח.............)
ויש לי מספר סריאלי חוקי של ה32 ואני צריכה רק את הדיסק
לאה, תודה לא ידעתי שאפשר לקנות את זה......![]()
נכתב ע"י *לאה;377259:צר לי, אבל גם התקנה "בהשאלה" היא אינה חוקית, התגובה שלי באה בעקבות הבקשה התמוהה שלך, ועל זכויות יוצרים כבר דיברנו?![]()
נכתב ע"י סדר באתר;292113:שלום רב
לסיכום:
1. יש להקפיד על פתיחת אשכולות בפורום המיועד להם בלבד.
2. יש להקפיד על כותרת המשקפת את תוכן האשכול בצורה הברורה ביותר.
3. אין להקפיץ אשכולות שעברו עליהם יותר משלשה ימים ללא סיבה מוצדקת.
4. אין צורך להקפיץ אשכול חצי שעה לאחר פתיחתו אם עדיין לא נעזרו. להשתדל להמתין לפחות כמה שעות.
5. אין לפתוח בשום אופן שני אשכולות באותו עניין. שיפצת עבודה, עדיין לא הסתדרת, יש להמשיך באשכול המקורי.
בכל מקרה יוצא דופן ניתן לפנות באישי לאחד המנהלים.
פעם ראשונה ושניה לאי ציות הכללים השומרים על סדר הפורום, תגרום לאזהרה.
פעם שלישית, תגרום להשעייה ליום. פעם רביעית תגרום לשבוע. ופעם נוספת לחסימה.
תעזרו לנו לעזור לכם.
בתקווה לשיתוף פעולה פורה ושלא נזדקק לאזהרות למינהם.
תודה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים