תאורת חרום
משתמש סופר מקצוען
- הוסף לסימניות
אגב זה נכון שכל 10 שנים צריך להחליף לחדש.?
דרוש מידע דיסק-כונן קשיח חיצוני גיבוי למחשב עם הרבה מקום אחסון [ג'יגה] .לאיחסון הרבה חומר איזה הכי מומלץ ?דווקא לגיבוי הסיבה הכי טובה לקנות SSDלגיבוי אין שום סיבה לרכוש כונן SSD, יקר ומיותר
לפי מה שנאמר לי על ידי איש מקצוע בשחזור מידע, קשה מאוד עד בלתי אפשרי לשחזר מידע מכונן SSD תקול, ותקלות קורות....דווקא לגיבוי הסיבה הכי טובה לקנות SSD
דיסק קשיח רגיש מאוד
מאוד מוזר לי שבעל מקצוע אומר דבר כזה.לפי מה שנאמר לי על ידי איש מקצוע בשחזור מידע, קשה מאוד עד בלתי אפשרי לשחזר מידע מכונן SSD תקול, ותקלות קורות....
לכן נכון לטכנולוגיה של היום עדיין עדיף הדיסקים הקשיחים המסורתיים.
קראתי עכשיו קצת על הנושאמאוד מוזר לי שבעל מקצוע אומר דבר כזה.
תיקון SSD זה בדיוק כמו תיקון של כל מכשיר אלקטרוני. אם עובדים לפי הספר מוצאים איפה הבעיה בלוח ומתקנים. ואם לא מוצאים את הבעיה שולפים את החלק שעליו נמצא החומר ומעבירים ללוח אחר. בדיסק קשיח יש גם אלקטרוניקה שיכולה להינזק וגם את המכני שעוד יותר גרוע אם ניזוק...מספיק פלטה אחת שנשרטת וכבר הלך חצי מחומר והתשלום אותו תשלום.
דיסק קשיח מצריך טיפול בחדר נקי עם עלויות תחזוקה גבוהות, מלאי גדול של דיסקים קשיחים, וסיכונים רבים, מה שמעלה את המחיר של העבודה לאלפי שקלים.
בד"כ לפני שכונן HDD מת הוא מראה סימני גסיסה (רעש/איטיות)אבל מה קורה בSSD מת מול HDD מת??
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו: