גם באופקים היקף הבניה הוא הזוי, אבל לא באזורים החרדיים.ולמה לא נתיבות?
המחירים שם עוד לפני עליה ויש היצע עצום.
היקף הבניה שם הזוי.
בודדים ממש שומעים לתקנות האלה, הם לא עולות בקנה אחת עם המציאות..... המחירים יקרים הרבה יותר.עד כמה שידוע לי- זה נוגד את מחירי ועדת הדיור שנקבעה ע"י הרבנים במקום
ייש המון בנייה חדשה, נפתחו לא מזמן כמה בניינים בשכונת הפארק, העוד כמה חודשים מתחילים לאכלם את 'חורשת נח' שזה למעלה מ- 10 בניינים.אין בניה חדשה והקיים - רק מטפס ועולה מבחינת המחיר.
טעות.ולמה לא נתיבות?
המחירים שם עוד לפני עליה ויש היצע עצום.
החרדים גרים כעת בכל מקום, אא"כ ממש חשוב להיות צמוד לקהילה שרבים מעדיפים שלא...גם באופקים היקף הבניה הוא הזוי, אבל לא באזורים החרדיים.
ממש לא. בנווה שרון יש המון חרדים וכל הזמן מגיעים עוד ועוד, וההוכחה כמות בתי הכנסת החרדיים והאשכנזים שמתחילים לצמוח שם.בנתיבות, חרדים רבים שקנו בפרוייקטים, בסופו של דבר שוכרים דירות ישנות באזורי הקהילה ומשכירים את שלהם.
קשה מאוד לגדל ילדים באוירה חילונית כ"כ כמו בפרוייקים האלו.
לא נכוןהחרדים גרים כעת בכל מקום, אא"כ ממש חשוב להיות צמוד לקהילה שרבים מעדיפים שלא...
גם זה לא נכוןבודדים ממש שומעים לתקנות האלה, הם לא עולות בקנה אחת עם המציאות..... המחירים יקרים הרבה יותר.
אל תגזימוהחרדים גרים כעת בכל מקום, אא"כ ממש חשוב להיות צמוד לקהילה שרבים מעדיפים שלא...
לא נכון
יש אזורים מסוימים שגרים שם חרדים, אמנם הם בפריסה רחבה אבל רק במרכז העיר
אין חרדים שמתגוררים בבניה החדשה שנבנית כעת
גם זה לא נכון
לרבנים יש כח להכריז שמי שלא שומע למחירים האלו, שלא ישכרו אצלו
מי תושב אופקים אני או אתם??? למי יש משפחה שפזורה ברחבי העיר לי או לכם??? למי יש חברים שפזורים ברחבי העיר לי או לכם???אל תגזימו
יש שכונות אולי שאינכם מכירים
שכונת הפארק, ושכונה ליד הרכבת
שלדעתי אין שם שמץ של חרדי לרפואה
מאיפה אתה כותב בכזו נחרצות ?!מי תושב אופקים אני או אתם??? למי יש משפחה שפזורה ברחבי העיר לי או לכם??? למי יש חברים שפזורים ברחבי העיר לי או לכם???
ההבדל בינינו שאני כותב מידיעה ברורה, ואתם אולי משמועות ששמעתם ממישהו....
אני מכירה את אופקים מאז שנולדתימי תושב אופקים אני או אתם??? למי יש משפחה שפזורה ברחבי העיר לי או לכם??? למי יש חברים שפזורים ברחבי העיר לי או לכם???
ההבדל בינינו שאני כותב מידיעה ברורה, ואתם אולי משמועות ששמעתם ממישהו....
מי אמר שאתה מעודכן להיום?שנים עוד מלפני שהחרדים התחילו לנהור לעיר
ומי אמר שלא ?!מי אמר שאתה מעודכן להיום?
דברים השתנו שם בקצב מסחרר
זה לא אומר על המצב היום בעיר.....כתבתי את הדברים מהכירות עמוקה מאד כבר שנים עוד מלפני שהחרדים התחילו לנהור לעיר ועוד מלפני שהיא נהייתה עיר
ומה זה אומר?? שאת יודעת יותר טוב ממי שגר שם ומעורב בעיר?אני מכירה את אופקים מאז שנולדתי![]()
ומי אמר שהיא לא גרה שם כעת ?????ומה זה אומר?? שאת יודעת יותר טוב ממי שגר שם ומעורב בעיר?
אם היא הייתה גרה כעת האופקים, היא הייתה מדברת אחרת.ומי אמר שהיא לא גרה שם כעת ?????
אני לא מחליט כלום, אבל מי שלא גר בעיר, לא יודע על מה הוא מדבר.אנשים פה מחליטים על אחרים כאילו רק הם מבינים וכל השאר לא יודעים כלום !
כיום בדירות באזורים החדשים השכירות יכולה להגיע ל- 5,000 ש"ח (ארבעה חדרים)
מאיפה אתם מביאים את המחירים ההזויים הללו?אחותי משכירה שם דירה 4.5 חד' 4900 ש"ח באזור החדש (דירה ממחיר למשתכן)
כנראה מדובר בסוג מטבע אחרמאיפה אתם מביאים את המחירים ההזויים הללו?
אנחנו מדברים על אותה עיר?????
תראי, שלושה ניקים שמצהירים שהמחירים האלו לא מוכרים להם והם מכירים את העיר היטב ומגיע מישהו וטוען שרק הוא יודע וכולם לא מכירים את העיר. מוזר לא ?!מאיפה אתם מביאים את המחירים ההזויים הללו?
אנחנו מדברים על אותה עיר?????
בקיצור זה נקרא ניסיון שיווק שלא הצליחתראי, שלושה ניקים שמצהירים שהמחירים האלו לא מוכרים להם והם מכירים את העיר היטב ומגיע מישהו וטוען שרק הוא יודע וכולם לא מכירים את העיר. מוזר לא ?!
זה אחד כנגד שלושה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים