מה זה?יש את איצקוביץ בעלי חסד נדירים ובסמיכות לאזור האולמות
035740508
אכן. זה אולם קטנטנן עם מקלחון שירותים ומטבח ומיטות מתקפלות.מה זה?
יחידה /אולמון?
מישהי הזכירה לי באישי את השם איצקוביץ בתור אולמון,לזה הכוונה?
ומה הכתובת
ושוב תודה ענקית לכל בעלי הלב הענק בעמ"י...
תודה ענקיתיש את משפחת ענגלנדר שנותנים בחפץ לב דירה רחבת ידיים . אין לי את המספר , אבל קל להשיג את זה , כי זה מפורסם מאוד.
דבר ראשון תודה!שלחתי לך בפרטי
אף פעם לא חשבתי על דבר כזה
יש ביקוש לרשימה כזו???
אם לא תסתדרו,יש למישהו מספר פלא/כתובות של אנשים בעלי דירות חסד
שמאפשים התארגנות לכלה (מהצפון) ביום של החתונה?
חסד ענק!
תבורכו משמיים
רק שמחות
תאריך לועזי?הי מצטרפת פה לבקשה
יש לנו חתונה בכ"ז אב ואנחנו מחפשים דירה בבני ברק להתארגנות +לילה קודם, כלה +4
חס"ד עצוםםם (אנו מהצפון )
ממש יעזור לי כל מידע!!!!
תנסו אצליהםהי מצטרפת פה לבקשה
יש לנו חתונה בכ"ז אב ואנחנו מחפשים דירה בבני ברק להתארגנות +לילה קודם, כלה +4
חס"ד עצוםםם (אנו מהצפון )
ממש יעזור לי כל מידע!!!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //