- הוסף לסימניות
אגב, @האברך ממיר או @טיגריס @נחת און שמחה @קבוצת זוכים רמה ה' וכו' אמורים לדעת ולענות יותר טוב ממני.
סליחה אם תייגתי מישהו לא נכון.
סליחה אם תייגתי מישהו לא נכון.
אני לא יודעת, בכל אופן בהצעה שהציעו לנו המרפסת היא מרפסת סוכה,הבנתי ממישהו שקנה שם שאין מרפסות סוכה זה נכון?
ובאזורים שהם ליטאיים חרדיים לא מודרניים או חוצניקים גם המחירים יקרים כמו בשאר המקומות ברמה א' ?גם ברמה א' יש איזורים ממש חוצניקים, איזורים שהם כמעט חילוניים, ואיזורים שהם ליטאיים חרדיים, בכלל לא מודרנים או חוצניקים.
דיברתי על רמה ה'אני לא יודעת, בכל אופן בהצעה שהציעו לנו המרפסת היא מרפסת סוכה,
וחוץ מזה שלצערי היום זה לא אומר על פרויקט שאין בו סוכות שזה לא לחרדים, ולא רק בגלל המשפחות המחמירותשכן בונות סוכות למטה
זה אותו הדברנווה שמיר זה לא ברמה ה' ?
יש. מידיעה.יכול להיות שיש דירה ברמה ה' בלי מרפסת סוכה.
אבל כמו שכבר כתבתי שזאת לצערינו לא הוכחה שזה לציבור החילונייש. מידיעה.
אני מציע ל @מירי ה.....שוב, אני מכיר מבחוץ, תשאלו את מי שגר שם.
המחיר הוא טובבגדול זה מציאה
איזה בעיה לדוגמא אתה חושב שיכולה להיות ?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים