חוץ מסורגים הכל יכול לחכות חצר זה בונוס לא חובהכדיירת קומת קרקע, אני רואה עד כמה קומת קרקע היא מדהימה,
מה שכן - היא תוספת כספית משמעותית שצריך לשקול אותה
הקמת החצר/גינה/ריצוף - מה שלא תחליטו
טיפוח שוטף
ריסוס מקצועי
סורגים איכותיים
את צודקתחצר זה בונוס לא חובה
הקמת החצר/גינה/ריצוף - מה שלא תחליטו
טיפוח שוטף
ריסוס מקצועי
חוץ מסורגים הכל יכול לחכות חצר זה בונוס לא חובה
אני מתלבטת מה זה אומר שלא כתבתי את הנקודה הזו בעצמי...זה לא קורה כל יום, בכלל לא. אולי זו לא סיבה לחשוש.
אני מתלבטת מה זה אומר שלא כתבתי את הנקודה הזו בעצמי...
יש לי שכנה "מהממת" שזורקת באדיקות מגבונים לאסלה (הודתה בזה ולא רואה בזה פסול)
זאת אומרת שפעם בחצי שנה אני צריכה להזמין שרברב שפותח לי את ה'טרום סתימה' לפני שאני יפספס את הרגע (לא צריך תיאור - - -)
האמת שקיבלנו היתר מהרב להתנתק ממערכת הביוב של הבנין (עלות של כמה אלפי שקלים) וכתוצאה מזה הביוב יעלה לבקר אצל השכנים הבאים.
את צודקת, אבל זה יקר מידי...עדיף לנתק, אם אפשרי, את כל מערכת הביוב עד לשכנה הזו. שתסתום את הצינור לעצמה. הצפה אחת אצלה בבית - תלמד אותה מה קורה.
אבל לא במידי אפשר לחכות שיהיה כסף ואז להשקיעחצר מוזנחת עלולה להביא יצורים למיניהם. כך שאם יש חצר, צריכים לטפל בה באיזושהי דרך.
למה התר רב לנתק אותה??. צריך לתבוע אותה באופן ישיר על הנזק!אני מתלבטת מה זה אומר שלא כתבתי את הנקודה הזו בעצמי...
יש לי שכנה "מהממת" שזורקת באדיקות מגבונים לאסלה (הודתה בזה ולא רואה בזה פסול)
זאת אומרת שפעם בחצי שנה אני צריכה להזמין שרברב שפותח לי את ה'טרום סתימה' לפני שאני יפספס את הרגע (לא צריך תיאור - - -)
האמת שקיבלנו היתר מהרב להתנתק ממערכת הביוב של הבנין (עלות של כמה אלפי שקלים) וכתוצאה מזה הביוב יעלה לבקר אצל השכנים הבאים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים